Αστρολογική επικαιρότητα, 23/9

Σχολιάζοντας αστρολογικά την κοινωνικοπολιτική επικαιρότητα

Αστρολογική επικαιρότητα, 23/9


Κλείσε τη μουσική

Πως περάσετε το Σαββατοκύριακο; Βγήκατε; Πήγατε σε κάποιο κέντρο διασκέδασης ή ταβέρνα; Και αν ναι, σηκωθήκατε να χορέψετε; Ρωτάω, γιατί πλέον 13% θα είναι ο Φ.Π.Α για φαγητό στο σουβλατζίδικο της γειτονιάς, αλλά 23% εάν παίζει μουσική. Με τον Κρόνο (περιορισμός) στον 5ο οίκο της Ελλάδος (διασκέδαση) σε λίγο θα ξεχάσουμε τι πάει να πει διασκέδαση. Ποιοι; Eμείς που την έχουμε στο αίμα μας.


Ζωή Κωνσταντοπούλου ο ηλεκτρολόγος του ΣΥΡΙΖΑ

Μετά τις δηλώσεις του κ. Λαζαρίδη για τη θεωρία των δύο άκρων προ ημερών η κα. Κωνσταντοπούλου υποστήριξε πως «για ό,τι συμβεί από δω και πέρα υπεύθυνος θα είναι ο κ. Σαμαράς» και μια νέα κόντρα ξεκίνησε. Η Ζωή Κωνσταντοπούλου Ιδιαίτερα μαχητική και ως πολιτικός και ως νομικός είναι ο ντ' Αρτανιάν του Α. Τσίπρα. Με τον Υποθετικό Κρόνο σε εξέχουσα θέση ξέρει να βάζει τον άλλο στη θέση του. Πικρή εμπειρία έχει ο βουλευτής Χ. Μαρκογιαννάκης που μόλις ακούει Κωνσταντοπούλου παθαίνει αλλεργία. Στη θητεία του στην εξεταστική δεν ήταν λίγες οι φορές που δεν ήξερε αν αυτό που νιώθει ήταν σκοτοδίνη ή το εγκεφαλικό που του χαμογελούσε.


Τουρκικά σήριαλ vs Ελληνικές επαναλήψεις

Δίκαιο το δίλημμα. Σκεφτήκατε όμως ότι κάθε επεισόδιο τουρκικού σήριαλ κοστίζει όσο τα φαγητά συνεργείου σε ένα μόνο επεισόδιο ελληνικής παραγωγής; Τα τουρκικά έχουν στάνταρ concept. Ειδικά αυτό που διαφημίζουν με μια ξανθούλα που μπήκε ανάμεσα σε δύο αδέρφια μου θυμίζει κάτι από Παπακαλιάτη. Η διαφορά είναι πως ο Ποσειδώνας του Χριστόφορου Παπακαλιάτη είναι για αστρολογικό σεμινάριο. Τυφλοί είδαν, ανάπηροι περπάτησαν και γενικά συνέβησαν θαύματα. Όλοι τα βρήκαν μεταξύ τους και δεν άνοιξε μύτη. Στα τούρκικα σήριαλ με την Τουρκία να είναι Σκορπιός, φεύγει το ζευγαράκι να πάει στο ξενοδοχείο για ερωτικές στιγμές και έχουμε τρεις – τέσσερις σκοτωμούς.
Παρ' όλα αυτά ο Δίας στον πρώτο οίκο της Ελλάδος μπορεί να βοηθήσει να εξάγουμε θέαμα.


Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.



*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020


©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved