Το πάρε-δώσε των άστρων από 23/9 έως 25/9

Ένας καθημερινός οδηγός για όλες τις οικονομικές σας δραστηριότητες

Το πάρε-δώσε των άστρων από 23/9 έως 25/9

Δευτέρα 23/9

Ημέρα διεκδικήσεων

Τα καλά νέα είναι ότι μπορείτε να απαιτήσετε το (οικονομικό ή εργασιακό) δίκιο σας, πετυχαίνοντας σπουδαία αποτελέσματα μέσα σε ελάχιστο χρόνο.
Παράλληλα όμως θα πρέπει να έχετε το νου σας απέναντι σε πρόσωπα που επιβουλεύονται τα κεκτημένα σας. Αναμένονται επίσης έκτακτα έξοδα για το σπίτι, ίσως μετά από μια ζημιά. Οι πιο τυχεροί πάντως, θα επωφεληθούν από μια εργασία, προσωρινή μεν αλλά με οικονομικό «πακέτο».

Τρίτη 24/9

Προτεραιότητα στον εξοπλισμό

Οι ανάγκες της ημέρας προσανατολίζονται σε τεχνικά κυρίως θέματα, κατά συνέπεια οι αγορές σας μπορεί να είναι σε μια ανάλογη κατεύθυνση (εργαλεία, εξαρτήματα κλπ). Κατά τα άλλα ευνοούνται οι διαμεσολαβητικές δραστηριότητες, από τις οποίες μπορεί να προκύψουν κέρδη. Αν υπογράψετε κάποιο συμβόλαιο δώστε μεγάλη προσοχή στα «ψιλά» γράμματα.

Τετάρτη 25/9

Ποντάρετε στα καλύτερα!

Η ημέρα είναι εξαιρετική για να ξεκινήσετε μια σημαντική δραστηριότητα, από την οποία προσδοκάτε κέρδη και επιτυχίες. Το γενικό κλίμα είναι καλό και δεν θα λείψουν τα δώρα, τα κεράσματα και άλλα... τυχερά! Από την άλλη πλευρά προσπαθήστε να συγκρατηθείτε στις αγορές σας, αφού το «διαβολάκι» της σπατάλης είναι παρόν. Και για σήμερα τουλάχιστον λεφτά... υπάρχουν αλλά μεθαύριο;

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved