Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 22/9 έως 24/9

Σελήνη στον Ταύρο – Καταλαβαίνω, αλλά δεν κατανοώ

Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 22/9 έως 24/9

Αρκετή ανασφάλεια και ερωτηματικά προκαλούνται το διήμερο που ακολουθεί καθώς η Σελήνη περνάει στον Ταύρο σήμερα 22/9 στις 1.34 μετά τα μεσάνυχτα.
Στο σταθερό και αμετακίνητο αυτό ζώδιο, απόψεις συναισθήματα και προσδοκίες, κολλάνε σαν τη μύγα στο μέλι.

Στις 7.36 το πρωί η αρμονική όψη με τον Ποσειδώνα ανοίγει την ημέρα κάνοντας πράξη τη φαντασία, ενώ οι κινήσεις μας είναι αποτέλεσμα μιας ευαίσθητης αγωνίας για το αύριο.

Στις 6.18 το απόγευμα η αρμονική όψη με τον Πλούτωνα και παράλληλα στις 6.31 η δυσαρμονική όψη με τον Κρόνο, κλείνουν την ημέρα με βαθιά αμφισβήτηση και αναθεωρήσεις.
Αισθανόμαστε πως το πάθος μας ακυρώνεται μέσα στις αμφιβολίες, ενώ ψυχρές συμπεριφορές μας κάνουν να μελαγχολούμε.


Το φαινόμενο αυτό εντείνεται καθώς στις 23/9 στις 2.40 μετά τα μεσάνυχτα, η δυσαρμονική όψη με την Αφροδίτη δεν αφήνει πολλά περιθώρια για συναισθηματική αισιοδοξία.
Επιπλέον πολλοί είναι αυτοί που στριμώχνονται σε οικονομικά θέματα, συνειδητοποιώντας πως τα πράγματα είναι ζόρικα.

Στις 8.26 το πρωί η δυσαρμονική όψη με τον Άρη μας κάνει να τρέχουμε και να μη φτάνουμε. Οι απαιτήσεις των άλλων είναι εξωφρενικές, το ίδιο και οι δικές μας, οι υποχρεώσεις ξεπηδούν η μία μετά την άλλη και η υπερδιέγερση μας κάνει να θολώνουμε από νεύρα και θυμό.
Η ένταση κλιμακώνεται καθώς στις 10.13 η αρμονική όψη με τον Δία διογκώνει ακόμα περισσότερο τα δρώμενα και ως νωρίς το απόγευμα ζούμε ένα Βατερλό άνευ προηγουμένου.

Προσοχή στις οικονομικές και συναισθηματικές μας διευθετήσεις γιατί η μέρα ως το απόγευμα δεν προσφέρεται για ξεκαθαρίσματα, αντίθετα μάλιστα.


Στις 24/9 στις 10.35 το πρωί η Σελήνη περνάει στους Διδύμους δίνοντας την ευκαιρία να επικοινωνήσουμε πολιτισμένα και να ξελαφρώσουμε από τα απωθημένα.

Ταύροι, Σκορπιοί, Λέοντες και Υδροχόοι μην αποτολμήσετε μεγαλεπήβολα σχέδια. Αναβάλετε κάθε σημαντική συνάντηση και περιμένετε.

Ζυγοί, Κριοί, Δίδυμοι και Τοξότες προσπαθήστε να προσεγγίσετε τους άλλους χαλαρά και να τους μεταδώσετε με τον πιο γλυκό τρόπο τις σκέψεις και τις επιθυμίες σας.

Ιχθύες, Παρθένοι, Αιγόκεροι και Καρκίνοι ακούστε τη φωνή της καρδιάς σας και εκδηλώστε τα αληθινά σας συναισθήματα. Ακόμα και αν συναντήσετε εμπόδια, στο τέλος θα ανταμειφθείτε.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved