Αστρολογική επικαιρότητα, 22/9

Σχολιάζοντας αστρολογικά την κοινωνικοπολιτική επικαιρότητα

Αστρολογική επικαιρότητα, 22/9


Η επανάσταση γίνεται με Burberry;

Πάγκαλος και Ψωμιάδης άσκησαν σφοδρή επίθεση στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ γιατί φόραγε πουκάμισο κάποιας επώνυμης μάρκας. Προσωπικά αναρωτιέμαι αν δεν βάλει Burberry ο Α. Τσίπρας που είναι 40 χρονών και (σχετικά) fit ποιός θα βάλει; Κανένας κοιλαράς που για να ντυθεί θα θέλει πανί από κατάρτι; Η ουσία βεβαίως δεν βρίσκεται στον καθωσπρεπισμό που με τον γενέθλιο Κρόνο στον ωροσκόπο της Ελλάδος πολλοί υιοθετούν. Αρκεί να θυμηθούμε ότι και Άκης Τσοχατζόπουλος ντυνόταν απλά χωρίς γραβάτα αλλά όπως απεδείχθη από το μόνο υποβρύχιο που δεν είχε πάρει μίζα ήταν το γλυκό του κουταλιού που τρώμε τα καλοκαίρια.

Τι είναι κινητικότητα;

Με το Μεσουράνημα της Ελλάδος στους Ιχθύες τα πρόσωπα της κυβέρνησης και της αντιπολίτευσης ακολουθούν την τακτική «ράβε – ξήλωνε». Η κινητικότητα των δημοσίων υπάλληλων είναι σαν να ρίχνετε αλάτι πίσω από την πόρτα ή γυρίζετε ανάποδα τη σκούπα για να φύγει η γειτόνισσα σας επειδή η επίσκεψη της έγινε αρμένικη βίζιτα. Έτσι και ο Κυριακός Μητσοτάκης είπε να διώξει ευγενικά όσους έκαναν στο δημόσιο αγγαρεία μετά πληρωμής. Από την άλλη ο ΣΥΡΙΖΑ θα τους επαναπροσλάβει όλους. Και μετά σου λέει γιατί οι Ευρωπαίοι αξιωματούχοι τσακώνουν τα νεύρα τους ταβάνι όταν ακούν Ελλάδα.

Όπου ακούς για έξοδο στις αγορές βάστα μικρό καλάθι

Ο Γ. Στουρνάρας βλέπει πλεονάσματα, έξοδο από την ύφεση, έξοδος στις αγορές αλλά ο Β.Σόιμπλε με το δικό του τρόπο λέει «τράβα, να μη σου σβήσει» αφού έξοδο βλέπει το 2018. Και σαν να μην φτάνουν όλα αυτά βλέπει και νέο πρόγραμμα μέτρων (σιγά μην δεν έβλεπε). Η Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Άρη αυτές τις μέρες βγάζει έξοδο χρημάτων... από το πορτοφόλι σας. Ο κόσμος βγάζει τα νεύρα του στην τηλεόραση και βρίζει ό, τι πολιτικοφέρνει. Βέβαια ο Δίδυμος Σαμαράς έχει πάρει πάνω του και το θέμα της ανάπτυξης σε σημείο που αναρωτιέμαι, πρωθυπουργό έχουμε ή τον Κακιασβίλι;


Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.



*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020


©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved