Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 19/9 έως 22/9

Σελήνη στον Κριό – Αν είχε η τρέλα αίμα θα κοκκίνιζε βουνά

Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 19/9 έως 22/9



Λίγες ώρες μετά την ολοκλήρωση της ολόγιομης φάσης της, η Σελήνη περνάει στον Κριό σήμερα 19/9 στις 7.58 το βράδυ, για να πυροδοτήσει ακόμα περισσότερο τα συναισθήματα που προκάλεσε η Πανσέληνος.

Ένταση και ψυχικός αναβρασμός υποβόσκουν, καθώς την επόμενη μέρα 20/9 στις 11.41 το πρωί η δυσαρμονική όψη με τον Πλούτωνα, ανοίγει την ημέρα με ψυχολογικές διεργασίες που σείουν συθέμελα τις οποιεσδήποτε επαφές μας.
Καθόλου καλό διάστημα ως το μεσημέρι να προβούμε σε αντιπαραθέσεις και ξεκαθαρίσματα σε όλους τους τομείς.
Οι επιλογές που θα κάνουμε θα είναι λανθασμένες και θα χρειαστούν άμεση αναθεώρηση.
Στις 3.20 το μεσημέρι η σύνοδος με τον Ουρανό μας κάνει να παίρνουμε βιαστικές αποφάσεις, μέσα από μια νευρική εκτόνωση, ενώ πολλοί θα νιώσουν την ανάγκη για εκκεντρικές συμπεριφορές εντυπωσιασμού.
Στις 10.16 το βράδυ η αρμονική όψη με τον Άρη που επηρεάζει από το απόγευμα, κλείνει το βράδυ με διάθεση να καθοδηγήσουμε τα γεγονότα εκεί όπου θέλουμε εμείς, ενώ η υπερδιέγερση που αισθανόμαστε θα μας κρατήσει άυπνους και σε μεγάλη δραστηριότητα.
Δουλειές σπιτιού, γυμναστική, βραδινές επιδιορθώσεις προσφέρουν εκτόνωση και ανεβάζουν τη διάθεση.

Στις 21/9 στις 2.06 το πρωί η δυσαρμονική όψη με τον Δία και λίγο αργότερα στις 4.25 το πρωί η δυσαρμονική όψη με τον Ερμή, δίνουν υπερβολή στην επικοινωνία, το fb θα πάρει φωτιά αλλά και το ξενύχτι και η διασκέδαση θα κρατήσουν ψηλά τα επίπεδα της αδρεναλίνης.
Όλη η υπόλοιπη ημέρα θα κυλήσει αισθανόμενοι σαν θηρία στο κλουβί, ψάχνοντας διεξόδους, τακτοποιώντας όμως και πολλές εκκρεμότητες.

Στις 22/9 στις 1.34 μετά τα μεσάνυχτα η Σελήνη περνάει στον Ταύρο, βγάζοντας τον ζουρλομανδύα από πάνω μας και φορώντας τα καθημερινά μας ρούχα.

Κριοί, Ζυγοί, Αιγόκεροι και Καρκίνοι βρείτε κάτι να περάσετε την ώρα σας για να μη χρειαστεί να περάσετε τον εξάψαλμο στους άλλους. Χαλαρώστε και μην ξανοίγεστε.

Λέοντες, Υδροχόοι, Δίδυμοι και Τοξότες σας περιμένει ένα ξέφρενο Σ/Κ στο οποίο καλείστε να δράσετε καθοριστικά και να διασκεδάσετε με την ψυχή σας. Προσοχή στις υπερβολές.

Ιχθύες, Παρθένοι, Σκορπιοί και Ταύροι κάντε αυτό που ξέρετε να κάνετε καλά. Υπομονή, με δόσεις καρτερικότητας και περισυλλογής. Χρησιμοποιήστε εποικοδομητικά την έμπνευσή σας.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved