Αστρολογική επικαιρότητα, 20/9

Σχολιάζοντας αστρολογικά την κοινωνικοπολιτική επικαιρότητα

Αστρολογική επικαιρότητα, 20/9


Για ποιό συνταγματικό τόξο μου μιλάς

Είναι γεγονός πως ατυχείς δηλώσεις σε λάθος χρόνο δημιουργούν προβλήματα. Με τον Βόρειο Δεσμό σε σύνοδο με τον Κρόνο είναι καλύτερα κάποιος, κι ιδιαίτερα αν κατέχει κυβερνητικό πόστο, να σιωπά παρά να μιλά γιατί οι άλλοι θα τον κρίνουν αυστηρά. Ο κύριος Χρύσανθος Λαζαρίδης, δεξί χέρι του Α. Σαμαρά, κάτι σαν το Ρουσόπουλο του Καραμανλή, είχε τη φαεινή ιδέα να πει πως ο ΣΥΡΙΖΑ είναι εκτός συνταγματικού τόξου. Ο Κρόνος είναι σε μοίρα έξαρσης του Ουρανού και αν το αναγάγουμε σε άξονα τότε αυτός δείχνει φιλονικίες και έριδες. Κατά συνέπεια όταν η απώλεια μιας ζωής γίνεται αντικείμενο πολιτικής εκμετάλλευσης το μόνο που μας μένει να πούμε είναι, σαν τον υπαλληλάκο του Λαζόπουλου, «αϊ χάσου... μυρμηγκάκι».

Έχω στα στήθια μου ένα μένος σπάει τα ρολόγια ο Καμμένος

Ομάδα διαδηλωτών επιτέθηκε προχτές στον Πάνο Καμμένο την ώρα που μετέβαινε πεζός στο σημείο που δολοφονήθηκε ο Παύλος Φύσσας. Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων χτυπήθηκε στο πρόσωπο και άρχισε να τρέχει για να ξεφύγει, σπάζοντας τα ρολόγια λες και ήταν ο Γιουσείν Μπολτ. Σύμφωνα με την ανακοίνωση των ΑΝ. ΕΛ πρόκειται για εγκάθετους προβοκάτορες και μέλη εξτρεμιστικών, παρακρατικών οργανώσεων. Ο ορθόδρομος από σήμερα Πλούτωνας σε μοίρα Σκορπιού συμβάλλει στο να πέσουν οι μάσκες. Είχαμε γράψει ότι η κατάσταση από 14/9 θα γίνει «ροντέο» όπως κι έγινε. Αλλά ακόμα δεν έχουμε δει τίποτα.

Κι ένα και δύο και τρία και τέσσερα τεμάχια για τα παιδιά του Πειραιά

Κάθισα και είδα τον αγώνα Ολυμπιακού – Παρί Σεν Ζερμέν. Ο διευλάνων όμως Κρόνος μάλλον δημιουργεί χρονοκαθυστερήσεις στην ομάδα του Πειραιά. Αν δεν συμβεί κανένα απίστευτο, μεταφυσικό θαύμα, τα μακρυμάνικα του Champions League μπαίνουν για τους Ερυθρόλευκους πάλι στη ναφθαλίνη για του χρόνου. Στα αθλητικά κουσκούς συζητιέται πολύ ότι ο Μίτσελ δεν θα προλάβει να φάει γαλοπούλα στον Πειραιά. Όσο οι ομάδες ψωνίζουν από τα πανέρια της Ευρώπης και δεν καλλιεργούν τα δικά τους ταλέντα τόσο θα κατρακυλάμε. Ευτυχώς που σε λίγα χρόνια, θυμηθείτε το, το νούμερο ένα στην εθνική θα είναι κάποιος δικό μας, που έχει Ήλιο σύνοδο με Απόλλων.




Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.



*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020


©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved