Αστρολογική επικαιρότητα, 19/9

Σχολιάζοντας αστρολογικά την κοινωνικοπολιτική επικαιρότητα

Αστρολογική επικαιρότητα, 19/9


Απεργιακός πυρετός για τέταρτη μέρα

Η Πέμπτη ανοίγει με την Πανσέληνο στους Ιχθύες που πραγματοποιείται στον άξονα 3ου – 9ου. Ως εκ τούτου θέματα που σχετίζονται με τους χώρους παιδείας, συγκοινωνιών, ενημέρωσης θα συνεχίσουν να είναι στο επίκεντρο. Οι δημόσιες υπηρεσίες θα είναι σε παράλυση και μετακινήσεις θα γίνονται μετ' εμποδίων.

Στις «αρρυθμίες» της Πανσελήνου και στον αστερισμό της FED

Με τον Ουρανό σε αντίθεση με το Μεσουράνημα της Πανσελήνου ειδήσεις που αφορούν οικονομικά θέματα θα έρθουν κεραυνός εν αιθρία το επόμενο διάστημα. Ως φαίνεται η απόφαση της FED για μείωση της νομισματικής πολιτικής χαλαρότητας που ακολούθησε για πέντε χρόνια θα δημιουργήσει απρόσμενες οικονομικές «αναταράξεις» στην Ελλάδα. Όπως εξάλλου έχει δηλώσει και ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε τα 246 δις ευρώ που έχει πάρει η χώρα μας από την Τρόικα δεν φτάνουν για να αποκλειστεί το ενδεχόμενο της χρεωκοπίας. Κι ακόμα πιο ξαφνικές θα είναι ανατροπές που θα ακολουθήσουν στην κυβέρνηση και «εκτροπές» από τη γραμμή της. Αναταραχές όμως φαίνονται και στο εσωτερικό της χώρας.

Έγινε της Πόπης

Ο γράφων εννοεί της Πόπης Τσαπανίδου ασφαλώς. Ακόμα δεν έχει καταλαγιάσει ο θόρυβος από τον τηλεοπτικό καυγά που εκτυλίχθηκε την Τρίτη κατά τη διάρκεια της εκπομπή «LIVE U» στα πλατό του Star. Πρωταγωνιστές οι δημοσιογράφος Πόπης Τσαπανίδου και Πάνος Καμμένος. Η επιμονή της πρώτης να αποσπάσει μια δήλωση μετάνοιάς του σχετικά με τα όσα είπε περί λιντσαρίσματος του κ. Πάχτα ήταν η αιτία για να αρχίζει να παρουσιάζει ο Π. Καμμένος συμπτώματα «ταπαιρνοκρανίωσης». Κι αν λάβετε υπόψη σας ότι ο Άρης της κ.Τσαπανίδου είναι σε αντίθεση με τον Ερμή του κ. Καμμένου καταλαβαίνετε ότι ο καυγάς που ακολούθησε εξελίχτηκε σε σκληρή κόντρα.




Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.



*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020


©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved