Αστρολογική επικαιρότητα, 16/9

Σχολιάζοντας αστρολογικά την κοινωνικοπολιτική επικαιρότητα

Αστρολογική επικαιρότητα, 16/9


Χαιρετώ του φίλους και τις φίλες και καλή εβδομάδα!

Η Τρόικα επιστρέφει και παρά τις αισιόδοξες εκτιμήσεις του Μαξίμου δεν φαίνεται να έρχεται με αγαθές προθέσεις. Η επικείμενη σύνοδος Αφροδίτη – Κρόνου τις επόμενες ημέρες δείχνει ότι τα πρώτα κλιμάκια που έχουν αρχίσει να καταφθάνουν θα πιέσουν τόσο για αποκρατικοποιήσεις όσο και για τις καταβολές των φορολογικών υποχρεώσεων από τους πολίτες. Το περίφημο πρωτογενές πλεόνασμα που διατυμπανίζει η κυβέρνηση δεν μπορεί να σώσει την κατάσταση ενώ η δημοσκόπηση του πρακτορείου Bloomberg για την βιωσιμότητα του ελληνικού χρέους, βγάζει ότι κατά 62% είναι «πολύ πιθανή» η χρεοκοπία της χώρας μετά τις γερμανικές εκλογές. Και ενώ οι εξελίξεις τρέχουν και πολλά πάνε να αλλάξουν, εμείς τα κοιτάμε με καρφωμένο βλέμμα όπως όταν βλέπεις τον σέντερ φορ της ομάδας σου να ετοιμάζεται να σκοράρει.

Την ίδια ώρα, ο Ερμής είναι στο ζώδιο τις διπλωματίας, τοΖυγό και στα χέρια του Μπαράκ Ομπάμα βρίσκεται το σχέδιο του Πούτιν για τη Συρία. Μιλάμε για πυραύλους πολλών εκατομμυρίων δολαρίων την ώρα που Γ. Στουρνάρας ως υπουργός οικονομικός μας βομβαρδίζει με εκατομμύρια χαράτσια και ραβασάκια από την εφορία.

Βέβαια εκείνος ορκίζεται πως θα βγούμε στις αγορές. Κι όταν λέει αγορές εννοεί πάλι στη γύρα για δανεικά. Όσο για τις αγορές του λαού έχει ο θεός. Πλέον όποιος θα πηγαίνει να πάρει φέτα πάνω από τέταρτο ο τυροκόμος θα ειδοποιεί το ΣΔΟΕ. Όχι τίποτα μην είναι από τίποτα μίζες.

Επί τη ευκαιρία, η υπόθεση Τσοχατζόπουλου οδεύει στο τέλος της. Αν και καταπέλτης η πρόταση της Εισαγγελίας για ισόβια, ο πρώην υπουργός θα δει την πόρτα των φυλακών να ανοίγει πολύ σύντομα. Μην ξεχνάτε πως είναι ο Τοξότης και ο Δίας το 2014 θα τον σώσει, μαζί βέβαια με διάφορα νομικά ευεργετήματα ελέω προχωρημένης ηλικίας.




Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.



*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020


©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved