Το πάρε-δώσε των άστρων από 16/9 έως και 18/9

Ένας καθημερινός οδηγός για όλες τις οικονομικές σας δραστηριότητες

Το πάρε-δώσε των άστρων από 16/9 έως και 18/9

16/9
Μια τυχερή ημέρα

Η Δευτέρα είναι μια καλή ημέρα για αγορές, αφού μπορεί να πετύχετε εξαιρετικά συμφέρουσες προσφορές. Τολμήστε επίσης να ζητήσετε μια χάρη-βοήθεια από σημαίνον πρόσωπο αφού το πιθανότερο είναι να τύχετε ευνοϊκής μεταχείρισης. Συνολικά το κλίμα είναι αναπτυξιακό και ευνοούνται πάσης φύσεως ξεκινήματα, ακόμη και το άνοιγμα ενός τραπεζικού λογαριασμού.

17/9
Με όπλο τη διαφορετικότητα

Η Τρίτη ευνοεί οικονομικές δραστηριότητες που κινούνται εκτός της πεπατημένης. Δοκιμάστε λοιπόν να κινηθείτε σε δρόμους που όλοι οι άλλοι απορρίπτουν ή δεν θεωρούν σημαντικούς. Κάθε θεωρητικά δύσκολη αποστολή μπορεί να στεφθεί με απρόσμενη επιτυχία. Ευνοούνται ακόμη οι αγορές προϊόντων που διακρίνονται για το ιδιαίτερο στυλ ή την σπανιότητα τους. Όσο για τα τυχερά παιχνίδια, ποντάρετε στην έκπληξη ή την παραδοξότητα και δεν θα βγείτε χαμένοι.

18/9
Πνεύμα λιτότητας

Η Τετάρτη είναι από εκείνες τις ημέρες που απαιτείται σύνεση και αυτοσυγκράτηση. Αποφύγετε τα οικονομικά ανοίγματα και τις σημαντικές εμπορικές δραστηριότητες, ενώ έχετε στην άκρη του μυαλού σας ένα αναπόφευκτο όσο και αναγκαίο έξοδο. Οι πάσης φύσεως επενδύσεις και οι αγορές απαγορεύονται.. διά ροπάλου! Ακόμη και σε σχέση με τις βασικές ανάγκες σας ( πχ διατροφή) προσέξτε καλά τι αγοράζετε, αφού κυκλοφορεί πολύ «σκαρταδούρα». Τα καλά νέα είναι ότι μπορείτε να πουλήσετε κάτι που δεν χρειάζεστε.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved