Αστρολογική επικαιρότητα, 15/9

Σχολιάζοντας αστρολογικά την κοινωνικοπολιτική επικαιρότητα

Αστρολογική επικαιρότητα, 15/9

Μετά το τρελό κέφι του Σαββάτου, στην ηρεμία της Κυριακής. Δεν ξέρω αν τα μάθετε αλλά ως χώρα βγαίνουμε από το τούνελ. Βέβαια σε κάθε τούνελ που μπαίνουμε και βγαίνουμε, το ξέρετε και από την εμπειρία σας στην οδήγηση, συνήθως κάτι τις το πληρώνουμε. Άρα μάλλον έρχονται νέα μέτρα. Και δεδομένου ότι ο απρόβλεπτος Ουρανός τετραγωνίζει τον Ερμή και τον Κρόνο της Ελλάδος οι εξελίξεις θα αιφνιδιάσουν.

Στα οικονομικά βλέπουν ανάπτυξη με ρυθμό συν 1% το 2014 αλλά για να συμβεί αυτό θα πρέπει να πέσει το λεγόμενο «μαρούλι», δηλαδή το χρήμα στην αγορά. Τώρα πάντως είναι στεγνή και δεν δουλεύουν εκτός από τα ρολόγια ούτε τα περίπτερα. Όσο για τους οίκους αξιολόγησης, την πρωτεύουσα του Ποσειδώνα, μόνο αξιόπιστους δεν μπορείς να τους πεις. Και το 2008 πριν την πτώχευση της Λίμαν Μπράδερς όλα καλά τα έβλεπαν.

Μέσα σε όλα αυτά, στην Σκορπιό Τουρκία, επικρατεί κλίμα επιστροφής στις (π)ρίζες. Πλέον από τις δέκα το βράδυ έως τις 6 το πρωί απαγορεύεται δια νόμου η πώληση αλκοόλ. Έτσι, το βράδυ θα πωλούν στα μπαρ αριάνι (ή και αϊράνι που λέγεται στα Τούρκικα), σουμάδα και τζιτζιμπίρα. Δεν γίνεται κανένα τέτοιο εδώ, να δεις για πότε θα σηκωθούμε από καναπέδες, καρέκλες και πολυθρόνες να επαναστατήσουμε. Θυμάστε τη δεκαετία του '90 που ο Σ. Παπαθεμελής έκλεινε τα κέντρα διασκέδασης στις δύο ώρα τη νύχτα; Η ομόνοια είχε γίνει το καλύτερο «after» της χώρας.

Είμαστε περίεργος λαός και για αυτό μας έκαναν πειραματόζωα ΓΑΠ, Παπακωνσταντίνου και λοιποί. Εν τω μεταξύ τώρα που είπα Παπακωνσταντίνου, ακούγεται πως ανακαινίζεται πτέρυγα των φυλακών Κορυδαλλού για να δεχτεί νέους VIP κρατούμενους που ήταν σε «γερά» πόστα επί ΠΑΣΟΚ.




Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.



*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020


©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved