Αστρολογική επικαιρότητα, 14/9

Σχολιάζοντας αστρολογικά την κοινωνικοπολιτική επικαιρότητα

Αστρολογική επικαιρότητα, 14/9

Χαιρετώ όλους τους φίλους μας

«Καλή σχολική χρονιά αλλά φέτος αυτό ακούγεται σαν ειρωνεία παρά σαν ευχή» είπε ο Αλέξης Τσίπρας, με τη Σελήνη στο Σκορπιό, που στο ΕΠΑΛ Νέας Ιωνίας θυμήθηκε τα νιάτα του, τότε που ήταν πρόεδρος δεκαπενταμελούς. Ο πολιτικός του Ιαβέρης (κατά πολλούς), Σίμος Κεδίκογλου, Σκορπιός στο ζώδιο, τον κατηγόρησε για σταλινισμό και ότι κλείνει το μάτι στους μαθητές για καταλήψεις. Ο πόλεμος κυβέρνησης – ΣΥΡΙΖΑ καλά κρατεί. Το θέμα όμως είναι τι θα δείξουν οι κάλπες.

Η Αφροδίτη που είναι πλέον στον Σκορπιό σάλταρε και το Βύρωνα, όχι την περιοχή αλλά τον Πολύδωρα, τον πρώην πρόεδρο της βουλής, που το μεσημέρι της Τετάρτης δεν ένταξε άλλο τους ισχυρισμούς της κυβέρνησης για πρωτογενές πλεόνασμα και τους αμφισβήτησε ευθέως λέγοντας «Για ποιό πλεόνασμα μας μιλά το υπουργείο Οικονομικών; Εγώ έχω πλεόνασμα απελπισίας». Και εδώ που τα λέμε ένα δίκιο το έχει. Γιατί αν αυτός είναι γραφικός, τότε Γ. Στουρνάρας και η κυβέρνηση που έχουν κάνει την οικονομία σαν τη Ρωμιοσύνη του Ρίτσου που λέει «να τη πετιέται από ξαρχής» τι είναι;

Από την άλλη, την βόμβα που είχε ρίξει ο Βύρων Πολύδωρας τον Ιούλιο για συνεργασία της Ν. Δ με τη Χρυσή Αυγή ξαναρίχνει αυτή τη φορά ο Μπάμπης Παπαδημητρίου προκαλώντας σάλο στα social media. Δημοσκοπήσεις πάνε και έρχονται, συμπράξεις κομμάτων δοκιμάζονται και κάπως έτσι ο Σεπτέμβρης σηματοδοτεί την αφετηρία μιας νέα σεζόν με άρωμα εκλογών. Η ρευστότητα της πολιτικής σκηνής πυροδοτεί πλήθος σεναρίων για το πώς θα ξημερώσει η επόμενη μέρα της εκλογικής αναμέτρησης. Με τον Ουρανό στις επάλξεις το μόνο σίγουρο είναι πως δεν θα πλήξουμε στους δύσκολες μήνες που έρχονται.




Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.



*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020


©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved