Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 13/9

Τι πρέπει να προσέξουμε και τι να εκμεταλλευτούμε σήμερα;

Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 13/9

Σχολιάζοντας την επικαιρότητα

Φτάσαμε στο τέλος της εβδομάδος και με χαρά παρακολουθούμε τι μπορούν να πετύχουν οι Έλληνες με ψυχή στο εξωτερικό. Ο λόγος, εν όψει του τριγώνου Αφροδίτης – Ποσειδώνα, γίνεται για την ελληνική ταινία «Miss Violence». Όπως μαρτυρά και ο τίτλος της είναι μια καθαρά σκορπίσια ταινία. Η θέση της Αφροδίτης στον Σκορπιό έρχεται και δένει κουτί με την «Miss Violence» και το τρίγωνο με τον Ποσειδώνα με τον θρίαμβο της.
Και πάμε σε κάτι τελείως διαφορετικό. Πόσες ώρες πιστεύετε ότι δουλεύει ένας μέσος βουλευτής ή πολιτικός στην Ελλάδα; Σκεφτείτε το. Πόσες ώρες τη μέρα; Αν σας έλεγαν είκοσι θα το πιστεύατε; Κι όμως είναι πολλοί αυτοί συμπεριλαμβανομένου και του πρωθυπουργού που υποστηρίζουν ότι δουλεύουν είκοσι ώρες. Μπας και εννοούν τη βδομάδα; Όσες περίπου δουλεύουν και οι δάσκαλοι και οι καθηγητές. Ή μήπως όπου βρεθούν και όπου σταθούν μας μιλούν για το εικοσάρι εργασίας που χτυπούν για να πάρουμε σειρά; Ελπίζω να μην θέλουν να βάλουμε και πάνες όπως συμβαίνει (!) σε εργοστάσιο στο San Pedro Sula της Ονδούρας. Συγ – καήκαμε!

Η εξίσωση της ημέρας και η ερμηνεία της

Ήλιος = Ουρανός / Ζευς = Κιούπιντο = Σελήνη / Βουλκάνους = Σελήνη / Απόλλων = Άδμητος = Ποσειδώνας / Κρόνος Υποθετικός = Δίας / Ουρανός

Εντάσεις που κορυφώνονται. Εκρήξεις. Βίαια πρόσωπα. Άτομα που θέλουν πόλεμο. Προκαλώντας το δημόσιο ενδιαφέρον. Επίτευξη συμμαχίας. Διπλωματικές δολοπλοκίες. Θέματα που σχετίζονται με τον πατέρα ή τον πεθερό. Ζητήματα ακίνητης περιουσίας. Ξαφνική επιτυχία.

Συμβουλή

Με τη Σελήνη στον Αιγόκερω δεν χρειάζεται να εξηγηθείτε γιατί σας τρομάζει η σημερινή μέρα αφού είναι Παρασκευή και 13. Τι γεννάει το φόβο; Μα φυσικά οι ειδήσεις. Με τον γοργοπόδαρο Ερμή να «τρέχει» να συναντήσει τον σκοτεινό Πλούτωνα νέα και μαντάτα αποσκοπούν να σας «μαυρίσουν» τη ψυχή. Σκιαχτήκατε; Αυτή είναι δουλειά των δελτίων ειδήσεων και των θρίλερ όχι η δική μας. Εμείς σας συμβουλεύουμε: Αν ακούτε θόρυβο, δίχως να δουν τα μάτια σας, να μην φοβάστε. Φόβος είναι η αναμονή του κακού για αυτό και δεν φοβίζουν τα παρόντα κακά αλλά όσα οι άνθρωποι περιμένουν. Και το φάρμακο αυτού; Η γνώση!

Το απόφθεγμα της ημέρας: «Να στοχάζεσαι βαθιά για να σκέφτεσαι καθαρά.» Nathaniel Branden

Το τραγούδι της ημέρας: Βασίλης Παπακωνσταντίνου – Ο μαύρος γάτος


*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.
©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved