Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 12/9

Τι πρέπει να προσέξουμε και τι να εκμεταλλευτούμε σήμερα;

Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 12/9

Σχολιάζοντας την επικαιρότητα

Με τη Σελήνη στον Τοξότη το ενδιαφέρον στρέφεται στο εξωτερικό και τον Μπαράκ Ομπάμα που δήλωσε πως αν αποτύχει η διπλωματική πρωτοβουλία της Ρωσία τότε ο πόλεμος είναι αναπόφευκτος. Και φυσικά με τον Ερμή στο ζώδιο της διπλωματίας να ετοιμάζεται να συναντήσει σε αρνητικές όψεις τον Πλούτωνα και τον Ουρανό πιο πιθανή είναι η εξεύρεση πάγου στη Σαχάρα παρά διπλωματικής λύσης.

Ας δούμε όμως και λίγο τα δικά μας. Τα hedges funds έρχονται και αγοράζουν τα κόκκινα επαγγελματικά δάνεια για πέντε σεντς ανά ευρώ δανείου. Με τον Κρόνο στο Σκορπιό συμβαίνουν αυτά και όπως πάνε θα παίρνουν την περιουσία του λαού για ένα κομμάτι ψωμί. Μέσα σε όλα αυτά έχουμε πρωτογενές πλεόνασμα τρία δις ευρώ αλλά το δημόσιο χρωστάει σε όσους φορούν παπούτσια. Εμείς δεν μασάμε. Το hit της εποχής έστω και ετεροχρονισμένα είναι το τραγούδι του Χρήστου Δάντη «οι ωραίοι έχουν χρέη» και συμπληρώνω εγώ «δεν πληρώνουμε ευρωπαίοι».

Η εξίσωση της ημέρας και η ερμηνεία της

Ήλιος = Πλούτωνας / Ζευς = Αφροδίτη / Κρόνος = Δίας / Κρόνος Υποθετικός = Ουρανός / Άδμητος = Δίας / Πλούτωνας

Πίεση για αύξηση της αποδοτικότητας. Παροδική επανένωση ή προσωρινός χωρισμός. Θέματα που σχετίζονται με παρελθοντικές ευτυχείς ημέρες. Ζητήματα με μια υψηλή προσωπικότητα ή ηγέτη. Σεισμός. Παίρνοντας τη μερίδα του λέοντος.

Συμβουλή

Αυτές τις ημέρες δεν είναι όλοι στην καλύτερή τους διάθεση και καλό είναι να προσέχετε τα άτομα που αγαπούν τους μπελάδες. Η Αφροδίτη είναι στο Σκορπιό, το ζώδιο του πάθους μα και της μυστικότητας. Σε σχέσεις και συνεργασίες κάποιοι κρατούν κρυφά τα χαρτιά τους. Η σύνδεση σε βάθος που πιθανόν ζητάτε δεν είναι αδύνατη, πρέπει όμως πρέπει πρώτα να εδραιωθεί σχέση εμπιστοσύνης. Η Σελήνη σήμερα στον Τοξότη αγαπά το χιούμορ και την πλακά. Γέλια και χαρές θα δώσουν μια νότα αισιοδοξίας στη μέρα. Το απόγευμα η Σελήνη συναντά τον Ήλιο που βρίσκεται στο λογικό ζώδιο της Παρθένου σε όψη τετραγώνου. Θα έχετε όλη την καλή διάθεση να τακτοποιήσετε κάποιες υποθέσεις. Ίσως όμως κάπου παρά – χαλαρώσετε, για αυτό χρειάζεται καλός προγραμματισμός.

Το απόφθεγμα της ημέρας: «Ο άνθρωπος που ξέρει να γελά με τον εαυτό του δεν θα πάψει ποτέ να διασκεδάζει.» Shirley MacLaine

Το τραγούδι της ημέρας: Χρήστος Δάντης – Οι ωραίοι έχουν χρέη


*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.
©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved