Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 11/9

Τι πρέπει να προσέξουμε και τι να εκμεταλλευτούμε σήμερα;

Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 11/9

Σχολιάζοντας την επικαιρότητα

Αυτό είναι οδύσσεια δεν είναι παιδεία! Μπορεί ο καθιερωμένος αγιασμός να πραγματοποιείται σήμερα σε όλα τα νηπιαγωγεία, δημοτικά, γυμνάσια και λύκεια της Ελλάδος όμως τα σχολεία δεν ανοίγουν με τους καλύτερους οιωνούς. Το τετράγωνο της Σελήνης στον Τοξότη (παιδεία)με τον Ποσειδώνα (ασάφεια) αποτυπώνει το κλίμα αβεβαιότητας και τις ελλείψεις με τις οποίες ξεκινά η νέα σχολική χρονιά. Ενώπιον απεργιακών κινητοποιήσεων βρίσκεται η κυβέρνηση με τη μέση και τριτοβάθμια εκπαίδευση να παρουσιάζει εικόνες αναταραχής και αναβρασμού. Μπροστά στο νέο λύκειο, την παραπαιδεία και την αδυναμία ανταπόκρισης στις συνεχείς ανάγκες που δημιουργεί το εκπαιδευτικό σύστημα βρίσκονται γονείς και μαθητές με πλήρη απογοήτευση.
Και κάπου εδώ προκύπτουν τα εξής ερωτήματα; Αν τόσο χρόνια η εκπαίδευση προήγαγε παιδεία και πολιτισμό τότε γιατί βρισκόμαστε σε αυτό το τέλμα; Μπορούν τα παιδιά αποστηθίζοντας κείμενα κλεισμένα σε φροντιστηριακές τάξεις να μάθουν για τις δυνατότητες τους; Οι πανεπιστημιακές σπουδές βοηθούν τον κάθε νέο να βρει το δρόμο του; Δίνει το ελληνικό σχολείο στον μαθητή την ευκαιρία να μάθει να πατά στα πόδια του, να βρει την αυτοπεποίθηση να βγει στον κόσμο, να επιβιώσει με αξιοπρέπεια; Οι απαντήσεις βεβαίως δεν βρίσκονται σε κάποιο «λυσάρι» αλλά θα δοθούν από εσάς.

Η εξίσωση της ημέρας και η ερμηνεία της

Ερμής = Ουρανός / Ποσάιντον = Δίας / Κιούπιντο = Άδης = Ήλιος / Ποσειδώνας = Άρης / Άδμητος = Κρόνος / Ζευς

Σήμα ζωής. Συνεδριάσεις σε κλίμα ευθυμίας. Προσβλητικές κουβέντες. Κακές ειδήσεις. Επικίνδυνες απόψεις. Ιδέες που συναντούν αντιστάσεις. Λόγια που δημιουργούν εχθρούς. Σύγχυση σε θέματα στάση ζωής. Σε διανοητική έκσταση. Σχέδια ασφαλείας για αποφυγή ζημιών από πυρκαγιά.

Συμβουλή

Οι περισσότεροι άνθρωποι βρίσκονται σε μια στιγμή της ζωής τους που το ερωτικό πάθος πυροδοτείται και καταλαμβάνονται από εκρηκτικά συναισθήματα τόσο ισχυρής έντασης που αποκτούν δυνάμεις και δείχνουν αντοχές που ούτε καν υποψιάζονταν ότι κρύβονταν μέσα τους. Με την Αφροδίτη από σήμερα στο ζώδιο του Σκορπιού ξεκινά μια περίοδος που τόσο σε σχέσεις όσο και σε οικονομικές υποθέσεις το πάθος θα γίνει το φυτίλι στο κέντρο του «είναι» σας που θα σας «δυναμιτίσει». Θα ξεπεράσετε φόβους, θα αναπτύξετε τις δυνατότητες σας στο έπακρον και θα φτάσετε εκεί που βαθιά λαχταρά η ψυχή σας.

Το απόφθεγμα της ημέρας: «Το λογικό και το πάθος σας είναι το πηδάλιο και τα πανιά της θαλασσοπόρας ψυχής σας» Χαλίλ Γκριμπράν

Το τραγούδι της ημέρας: Για όλα ικανός – Κωνσταντίνος Χριστοφόρου


*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.
©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved