Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 9/9

Τι πρέπει να προσέξουμε και τι να εκμεταλλευτούμε σήμερα;

Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 9/9

Ο Τζακ Νίκολσον εγκαταλείπει το σινεμά γιατί όπως λέει ξεχνά τα λόγια του και αν και οι συνεργάτες του το αντιμετωπίζουν με χιούμορ εκείνος πιστεύει ότι ήρθε η ώρα να αποσυρθεί. Τι να πούμε και εμείς για τους πολιτικούς που όχι μόνο έχουν ξεχάσει τα λόγια και τις υποσχέσεις τους προ των εκλογών αλλά έχουν το θράσος σε κάθε αντίδραση που αντιμετωπίζουν να απαντούν «είμαστε ψηφισμένοι από τον ελληνικό λαό» . Ναι, αλλά δεν είπατε στον λαό ότι θα εφαρμόσετε μνημόνια, επαχθή μέτρα και θα «ρημάξετε» τη ζωή του.

Πάμε τώρα στον Αλέξη Τσίπρα, που με τον διελαύνοντα Δία σε τρίγωνο με το γενέθλιο Δία, κυβερνήτη του 7ου φαίνεται πως θα κάνει προσκλήσεις για συνεργασίες και βέβαια κάποιοι θα δεχτούν. Ωστόσο, επειδή κάπου βάζει και το χεράκι του και ο Ποσειδώνας δεν είναι σίγουρο κατά πόσο αυτές θα βγουν σε καλό.


Η εξίσωση της ημέρας και η ερμηνείας της

Ερμής = Ήλιος / Άδμητος = Σελήνη / Άδμητος = Άρης / Κρόνος Υποθετικός = Κρόνος / Κρόνος Υποθετικός = Αφροδίτη / Ποσειδώνας = Ήλιος / Ζευς

Λυπηρές ειδήσεις. Καταθλιπτική σκέψη. Αποφάσεις που σχετίζονται με ηγέτες και προέδρους. Επιβολή απόψεων. Διαταγή για επίθεση. Ανακοίνωση για πυρκαγιά.


Συμβουλή

Το γινάτι βγάζει μάτι! Η αδιαλλαξία σήμερα ευελπιστεί να σπάσει ρεκόρ Γκινες με τον Άρη στον Λέοντα να συναντά τον Κρόνο στο Σκορπιό. Απογοητεύσεις, εντάσεις, κούραση, και καταστάσεις που μπορούν να σας φέρουν σε δύσκολη θέση θα προκύψουν αν προσπαθήσετε να επιβάλλετε τα «θέλω» σας με το ζόρι. Η στροφή προς τη διαλλακτικότητα όχι μόνο θα σας επιστρέψει να δείτε τα πράγματα πιο σωστά αλλά θα αποτρέψει και να ξεφύγουν οι καταστάσεις από τον έλεγχο σας. Αυτοσεβασμός, αυτογνωσία, αυτοκυριαρχία. Αυτά τα τρία μόνα τους οδηγούν τον άνθρωπο στην παντοδυναμία.

Το απόφθεγμα της ημέρας: «Ο καλύτερος τρόπος για να μην προχωρείς είναι να ακολουθείς μια έμμονη ιδέα» Jaques Prévert

Το τραγούδι της ημέρας: Μεσιέ Μινιμάλ – Πάστα Φλώρα




*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.
©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved