Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 7/9

Τι πρέπει να προσέξουμε και τι να εκμεταλλευτούμε σήμερα;

Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 7/9


Αυτό το Σαββατοκύριακο βρίσκεται κάτω από ένα «μπουρίνι» που λέγεται Άρης – Κρόνος τετράγωνο που λόγω της «αμοιβαίας υποδοχής» των πλανητών, ο Άρης στον Λέοντα (θέση παραδοσιακής αδυναμίας του Κρόνου) και ο Κρόνος στον Σκορπιό (Θέση παραδοσιακής κατοικίας του Άρη), είναι εκρηκτικής δυναμικής. Το ακριβές τετράγωνο σχηματίζεται τη Δευτέρα στην 7η μοίρα (σχέσεις, αντίπαλοι) και από αντισκιά στην 22α μοίρα του Ταύρου (οικονομικά θέματα, εδάφη) που είναι η μοίρα της δολοφονίας. Ως εκ τούτου, βίαια γεγονότα, πολεμικές συγκρούσεις και πολιτικές αντιπαραθέσεις έρχονται. Κι κάπου εδώ, βέβαια το γεγονός ότι ο Ποσειδώνας του Μπαράκ Ομπάμα είναι στην 8η μοίρα και η εξίσωση που δημιουργείται μιλά για «θάνατο από δηλητήριο, αέριο, μόλυνση ή θάνατο που είναι προϊόν δολοπλοκίας ή προδοσίας» είναι κρίσιμης σημασίας. Λέτε ο κάτοχος Νόμπελ Ειρήνης, Ομπάμα, να το έχει βάλει σκοπό να σκορπίσει το θάνατο στη Συρία και μάλιστα με υποχθόνιο τρόπο;

Κουίζ: Η Λίνα είναι μια ανερχόμενη ηθοποιός που θέλει να κάνει μια αισθητική επέμβαση στο στήθος. Την ημέρα της επέμβασης ο Δίας είναι σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα που είναι κυβερνήτης του 10ου οίκου και αντίθεση με την προοδευμένη Αφροδίτη που είναι στον 5ο οίκο. Τι μπορεί να συμβεί;

Α) Να μην ικανοποιηθεί από το αποτέλεσμα, διαπιστώνοντας ότι δεν της πάει

Β ) Οι μεγάλες προσδοκίες ότι θα απογειωθεί η καριέρα της θα διαψευστούν, καθότι θα διαπιστώσει ότι ούτε τα ράσα κάνουν τον παπά, ούτε τα στήθη την Μέριλ Στρίπ.

Γ) Να πάει καλά η επέμβαση αλλά ο γιατρός να της ζητήσει φακελάκι

Η εξίσωση της ημέρας και η ερμηνείας της

Αφροδίτη = Δίας / Κιούπιντο = Κρόνος / Άδμητος = Άρης / Ζευς = Άρης / Δίας = Ουρανός / Ποσάιντον = Άδης

Τέλεση γάμου. Εγκυμοσύνη. Γέννηση κοριτσιού. Χαρούμενες αγορές. Ευχάριστες ενασχολήσεις. Απολαύσεις. Κατανόηση της πίστης και ενθουσιασμός. Πρόσωπα «τραβηχτικά» και εκνευριστικά. Κρυφές σχέσεις. Μυστικές αγάπες. Αντισύλληψη. Ξεπεράσιμες δυσκολίες. Στρατιωτικά θέματα.

Συμβουλή

Σαν το σκύλο με τη γάτα! Δεν θέλει πολύ για να ανέβουν οι τόνοι σήμερα και να αρχίσετε να βλέπετε το φίλο, το σύντροφο, το συνεργάτη ή άλλο πρόσωπο ως εχθρό. Αν οι αιτίες είναι άνευ ουσίας το χρώμα της κουρτίνας, ποιος θα πετάξει τα σκουπίδια ή που θα πάτε το βράδυ, τότε το καβγαδάκι (συζυγικό, ερωτικό, οικογενειακό, φιλικό) μπορεί να αποτελέσει αφορμή για να φύγει η συσσωρευμένη ένταση και να μπει λίγο καθαρό αεράκι στην όποια σχέση σας. Με Σελήνη και Αφροδίτη στον αέρινο Ζυγό ζυγίστε κάθε τι καλά και έχετε υπόψη σας πως σήμερα αυτό που θα μετρήσει δεν είναι τι θα λέτε αλλά ο τρόπος πως θα το πείτε κι αυτό γιατί άλλοι μπορούν να ξεχάσουν τι θα τους πείτε αλλά πάντα θα θυμούνται πως τους κάνατε να αισθανθούν.

Το απόφθεγμα της ημέρας: «Δεν μπορείς να είσαι ευτυχισμένος, αν σκέφτεσαι πάντα μόνο τον εαυτό σου.» Richard Bach

Το τραγούδι της ημέρας: Ελένη Δήμου – Αντιθέσεις

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.




*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;


Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved