Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 6/9

Τι πρέπει να προσέξουμε και τι να εκμεταλλευτούμε σήμερα;

Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 6/9

Σχολιάζοντας την επικαιρότητα

«Ειδήσεις που έρχονται από το εξωτερικό χαλάνε τις προσπάθειες της κυβέρνησης να πείσει πως υπάρχει "success story"» γράφαμε στην προεπισκόπηση της εβδομάδας στην αστρολογική συμβουλή της 1ης Σεπτεμβρίου και το email του Ματία Μορς για την ΕΑΣ, ΛΑΡΚΟ και ΕΛΒΟ προς την κυβέρνηση αποτελεί την επιβεβαίωση. Ωστόσο αν και το e- mail δόθηκε στη δημοσιότητα στις αρχές Σεπτέμβρη, είχε αποσταλεί από τα τέλη Αυγούστου και όπως μπορείτε να διαβάσετε στους Χρησμούς Αυγούστου 2013 είχαμε επισημάνει ότι ο Άδης δείχνει το ενδεχόμενο κλεισίματος μεγάλης εταιρείας, μεγάλης επιχείρησης ή οργανισμού τύπου ΕΡΤ. Όπως διαπιστώνετε όλα πάνε κατά τα γραφάς. Να σας πω όμως την αλήθεια δεν με απασχολεί αυτό γιατί ο πρωθυπουργός Α. Σαμαράς, όπως δήλωσε, το έχει πάρει πάνω του θέμα. Ωστόσο, καλού κακού ας φορέσει καμία ζώνη, μην πάθει καμία κήλη.
Παρατηρείτε ότι εκεί που στέκεται η κυβέρνηση είναι στην αποζημίωση και όχι στην απόλυση των 2200 υπαλλήλων των ΕΑΣ, ΛΑΡΚΟ και ΕΛΒΟ; Άλλη μία «απόσπαση προσοχής», όπως αυτή με το ΦΠΑ στην εστίαση που επί μήνες μας «πιπίλαγαν» τα αυτιά. Για να βλέπουμε το δέντρο (ΦΠΑ στην εστίαση, αποζημίωση) και να χάνουμε το δάσος (χρεοκοπία, απολύσεις).

Η εξίσωση της ημέρας και η ερμηνεία της

Αφροδίτη = Κρόνος Υποθετικός / Ποσάιντον = Άδης / Μηδενική Κριού = Ερμής / Πλούτωνας = Κρόνος / Ουρανός = Άρης / Άδμητος

Θρησκευτικά και πολιτιστικά θέματα. Ζητήματα που πλήττουν τις γυναίκες. Προετοιμασία εδάφους για ευχάριστες αλλαγές. Ξαφνική ρήξη.

Συμβουλή

Οι περισσότεροι πια δεν χρειαζόμαστε κάποιο manual για να συνδέσουμε μια νέα τηλεόραση ή ακόμα και μια συσκευή ιντερνέτ. Τι γίνεται όμως με τις σχέσεις; Με τον Ερμή και τα φώτα (Ήλιο, Σελήνη) στην Παρθένο ίσως σήμερα έχετε την επιθυμία να βρείτε την ιδανική μέθοδο, το τέλειο εγχειρίδιο για τον έρωτα, την αγάπη ή τη διατήρηση μιας σχέσης. Μπορείτε να διαβάσετε πολλά, να μάθετε αρκετά όμως πάνω από όλα αυτό που χρειάζεται είναι να δείτε στην πράξη τι μπορεί να λειτουργήσει, τι μπορεί να εφαρμοστεί και τι δεν έχει καμία χρησιμότητα. Μην ψάχνετε όμως την τελειότητα γιατί τότε οι καλύτερες σχέσεις σας θα είναι αυτές που δεν ζήσατε ποτέ.
Πείτε «όχι»: Στο άγχος. Στην τελειοθηρία. Στην κακόβουλη κριτική. Στην υπερβολική οικονομία.
Πείτε «ναι»: Στη χαρά της εργασίας. Στην απλότητα. Στα χρήσιμα ψώνια. Στην καλή διατροφή.

Το απόφθεγμα της ημέρας: «Όταν οι νόμοι των μαθηματικών ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα, δεν είναι σαφείς, και όταν είναι σαφείς, δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.» Αλβέρτος Αϊνστάιν

Το τραγούδι της ημέρας: Για τα λεφτά τα κάνεις όλα – Αντύπας

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.




*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;


Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved