Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 5/9

Τι πρέπει να προσέξουμε και τι να εκμεταλλευτούμε σήμερα;

Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 5/9

Σχολιάζοντας την επικαιρότητα

Η Ελληνική βιομηχανία ήδη έχει δεχθεί πολλά πλήγματα με αποτέλεσμα μείωση παραγωγής και θέσεων. Άτομα της βιομηχανίας υποστηρίζουν ότι η ακριβή ενέργεια τους στερεί τη δυνατότητα να ανταγωνιστούν τους ξένους, αν κι έχουν την τεχνογνωσία. Ζητούν από την κυβέρνηση ό, τι ισχύει και για τις αντίστοιχες ευρωπαϊκές βιομηχανίες στα τιμολόγια της ΔΕΗ, προκειμένου να μπορέσουν να σταθούν στις διεθνείς αγορές. Ωστόσο, η ελληνική κυβέρνηση αν και διατυμπανίζει το «πρόγραμμα επιχειρηματικότητας και ανταγωνιστικότητας» με τις ενέργειές της καθημερινά οδηγεί σε κλείσιμο παραγωγικές μονάδες και απώλεια χιλιάδων θέσεων. Στην επιρροή της Νέας Σελήνη στην Παρθένο (θέματα εργασίας) έχουν ανακοινωθεί νέες απολύσεις αλλά και επικείμενες προσλήψεις στον δημόσιο τομέα. Προσλήψεις με καθαρές αποδοχές σχεδόν όσο και το επίδομα ανεργίας, μόνο για 5 μήνες και εν συνεχεία «δρόμο». Το χειρότερο όμως είναι ότι οι προσλήψεις θα γίνουν στον δημόσιο τομέα, αντί να δοθούν κίνητρα στον ιδιωτικό. Αυτόν που η κυβέρνηση κατηγορεί ως υπερτροφικό και αιτία για την κατάντια της ελληνικής οικονομίας. Άραγε γιατί επαναλαμβάνει μια αποτυχημένη συνταγή; Μήπως είναι η ψήφος η αιτία;

Η εξίσωση της ημέρας και η ερμηνείας της

Δίας = Απόλλων /Μηδενική Κριού = Αφροδίτη / Ωροσκόπος = Ζευς = Ερμής /Κρόνος Υποθετικός = Ποσειδώνας / Βουλκάνους

Ζητήματα που αφορούν μεγάλους χρηματοδοτικούς οργανισμούς ή μεγάλα οικονομικά ποσά. Δημιουργία καταστάσεων με σκοπό το κέρδος. Ανεμομαζέματα – διαβολοσκορπίσματα. Βεβαιότητα νίκης και υπεροχής. Επαγγελματικός όρκος (όπως αυτός των δικηγόρων, γιατρών). Διάλεξη από εκπρόσωπο μιας ιδεολογικής ομάδας ή πνευματικού χώρου.

Συμβουλή

Το ξέρατε ότι ούτε το καλύτερο αναλγητικό δεν μπορεί να «πιάσει» αν κάποιος σκέφτεται αρνητικά; Η νοητική στάση (αρνητική ή θετική) που ο καθένας έχει είναι ιδιαίτερα σημαντική. Όταν για παράδειγμα ο αρνητισμός θριαμβεύει πριν καλά – καλά ελέγξετε όλα τα δυνατά σενάρια μιας κατάστασης, τότε έχετε προδικάσει την αρνητική έκβαση και εκ προοιμίου έχετε επιβεβαιώσει ότι όλα γύρω σας γυρίζουν αρνητικά. Η σκέψη είναι τόση γρήγορη και η συνήθεια τόσο δυνατή που αν δεν προσέξετε μπορεί να εντρυφάτε στις αρνητικές σκέψεις και ούτε καν να το συνειδητοποιείτε. Η Νέα Σελήνη στην Παρθένο, το ζώδιο της ανάλυσης και της καθαρότητας, είναι ιδανική για να υιοθετήσετε νέες συνήθειες που θα σας επιτρέπουν να κρατάτε το μυαλό σας καθαρό.
Πείτε «ναι» σε:
Χρήσιμες αγορές. Προνοητικές σκέψεις. Μεθοδικές κινήσεις. Πρακτικές εφαρμογές.
Πείτε «όχι» σε:
Επικριτικά σχόλια. Άσκοπες σχολαστικές ενέργειες. Αρνητικές συνήθειες. Μίζερες σχέσεις.

Το απόφθεγμα της ημέρας: «Ένα γραμμάριο πρακτικής εφαρμογής αξίζει έναν τόνο σκέψης.» Διεθνής παροιμία

Το τραγούδι της ημέρας: Δες καθαρά - Ανδριάνα Μπάμπαλη

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.




*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;


Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved