Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 4/9

Τι πρέπει να προσέξουμε και τι να εκμεταλλευτούμε σήμερα;

Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 4/9

Σχολιάζοντας την επικαιρότητα

Αν και η Σελήνη στην Παρθένο μας καλεί να ασχοληθούμε με απτά καθημερινά θέματα (όπως και θα κάνουμε), εντούτοις μιας και στο αντιδιαμετρικό ζώδιο βρίσκονται οι Ιχθύες (Θάλασσα) δεν μπορούμε να μην σχολιάσουμε τα περίεργα που συμβαίνουν στον υποθαλάσσιο χώρο. Και σαφώς, πέρα από τον καρχαρία που περπατάει, ερωτήματα δημιουργεί και το γεγονός ότι ακόμα δεν έχει αποφασίσει το κογκρέσο των ΗΠΑ σχετικά με την επέμβαση στη Συρία, πέντε αμερικανικά καταδρομικά και ένα πλοίο αμφίβιων επιχειρήσεων βρίσκονται στη Μεσόγειο θάλασσα. Το Ισραήλ, μάλιστα, στα πλαίσια εκπαιδευτικών ασκήσεων με τις ΗΠΑ, έχει ρίξει δυο πυραύλους στη θάλασσα. Και προχωράμε με το ράφι των «ληγμένων προϊόντων» που έκανε εγκαίνια τη Δευτέρα και τα οποία μαζί με τα αμφισβητούμενης ποιότητας γενόσημα που η κυβέρνηση προωθεί βάζουν σε κίνδυνο την υγεία των πάντων.
Και έρχομαι να κάνω μια ερώτηση: Μήπως επειδή, κατά πολλούς, το προσδόκιμο ζωής των Ελλήνων είναι ανεβασμένο θέλουν να το μειώσουν; Αρκεί κανείς να σκεφτεί ότι η Ρωσία έχασε πέντε χρόνια από το δικό της, από τη διάλυση της ΕΣΣΔ, εξαιτίας της φτώχειας και του σμπαραλιασμένου συστήματος υγείας της σε αντίθεση με την Αργεντινή που παρά την κρίση λόγω του επαρκές συστήματος υγείας ανέβηκε.

Η εξίσωση της ημέρας και η ερμηνείας της

Ερμής = Ήλιος / Μηδενική Κριού = Άρης / Μηδενική Κριού = Άρης / Κρόνος = Σελήνη / Ζευς = Δίας / Άδμητος = Άρης / Βόρειος Δεσμός

Σε εγρήγορση. Δημιουργική σκέψη. Θέματα που αφορούν νέους ανθρώπους ή τα μικρότερα σε ηλικία πρόσωπα μιας ομάδας. Ειδήσεις που αφορούν το χώρο της υγείας. Μηνύματα ασθένειας, χωρισμού ή πάση φύσεως τέλους.

Συμβουλή

Έχετε δει ποτέ καρδιογράφημα; Όταν η γραμμή είναι σε ευθεία τότε η ζωή έχει τελειώσει ενώ όταν η γραμμή κινείται πάνω - κάτω σημαίνει ότι η καρδιά συνεχίζει να είναι σε λειτουργία. Κάπως έτσι είναι και η ζωή, η οποία δεν είναι μια τέλεια ευθεία αλλά μια πορεία με πολλά σκαμπανεβάσματα. Έτσι, με Ήλιο, Ερμή και Σελήνη (από το μεσημέρι) στην Παρθένο αν έχετε πάρει μολύβι και χαρτί να βρείτε τι δείχνουν οι εξισώσεις πόνος – χαρά, επιτυχία – αποτυχία, έρωτας – μοναξιά, ανασφάλεια – σιγουριά, δυσαρέσκεια – ευχαρίστηση τότε η απάντηση είναι εξής: οι ώρες σας είναι πλημμυρισμένες από ζωή.
Τι να κάνετε: Να δείτε πέρα από τις ατέλειες. Να αντλείτε ικανοποίηση από ό, τι κάνετε. Να παρατηρήσετε τι σας κάνει καλό.
Τι να αποφύγετε: Να απαιτείτε την τελειότητα. Να τα βάζετε με το σώμα σας. Να επικεντρώνεστε μόνο στο αποτέλεσμα. Να θεωρείτε τη ζωή ένα ακούραστο μαραθώνιο δίχως τέλος. Να θέλετε να μετρήσετε την αγάπη με μεζούρα.

Το απόφθεγμα της ημέρας: «Μη φοβάστε την τελειότητα. Δεν θα την πετύχετε ποτέ.» Salvador Dali

Το τραγούδι της ημέρας: Τα περαστικά μου – Γ. Τσαλίκης ft. Master Tempo


Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.




*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;


Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved