Aστρολογικό δελτίο για όλα τα ζώδια: από 4 έως 6 Σεπτεμβρίου

Αναζητώντας μια όαση

Aστρολογικό δελτίο για όλα τα ζώδια: από 4 έως 6 Σεπτεμβρίου


Σε μια εποχή όπου οι συγκρούσεις και τα προβλήματα πολλαπλασιάζονται, κάθε αισιόδοξη νότα μπορεί ηχεί σχεδόν παράταιρα, από την άλλη πλευρά όμως είναι κι αυτό που μας λείπει.
Πάντα θα υπάρχουν οι καλές στιγμές κι εκείνο που μας πρέπει είναι η αξιοποίηση τους, ακόμη κι όταν στα πλαίσια μιας θεωρητικής εύνοιας, κάποιοι αποδεικνύονται... πιο ίσοι από τους άλλους.

Αυτός είναι κι ο λόγος που δεν θα επικεντρωθώ στην σκληρή πραγματικότητα των τετραγώνων του Άρη -ένα συμβατικό κι άλλο ένα κρυφό- με τον Κρόνο και τον Ουρανό, σημειώνοντας μόνον ότι ο συγχρονισμός τους με την Νέα Σελήνη του Σεπτεμβρίου, σε κοινωνικό και πολιτικό επίπεδο προμηνύει έναν μήνα συγκρούσεων, εντάσεων και υψηλών κινδύνων*. Όλα αυτά φυσικά υφίστανται ως ενδεχόμενα και αυτές τις ημέρες, ιδιαίτερα για τους εκπροσώπους των σταθερών ζωδίων (Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι), που καλούνται να είναι πιο σώφρονες και διαλλακτικοί, τόσο με τους άλλους όσο και με τον εαυτό τους. Στον χορό των προκλήσεων μπαίνουν αναπόφευκτα και όσες ή όσοι εκπρόσωποι των παρορμητικών (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι) έχουν τον Ήλιο τους κοντά στην 12η μοίρα του ζωδίου τους.

Είπαμε όμως, πέρα από τα σήματα κινδύνου, εκείνο που προέχει, είναι η αναζήτηση των μικρών ή μεγαλύτερων οάσεων που προσφέρουν αυτές τις ημέρες οι υπόλοιποι ουράνιοι φίλοι μας.

Χάρες και χαρές

Ξεκινώ με μια όαση... πραγματικής ανάπτυξης, που ανυπομονεί να υποδεχθεί κάθε κουρασμένο ή μπαϊλντισμένο ταξιδιώτη! Όσον αφορά την καθημερινότητα μας, στην παρούσα φάση και κόντρα στους βρυχηθμούς του Άρη, ο Δίας έρχεται να προσφέρει ευκαιρίες και βοήθειες, μέσω του «κρυφού» τετραγώνου του με τον Ερμή. Το «μενού» της όψης περιλαμβάνει καλή παρέα, ευχάριστες εξελίξεις, ενδιαφέρουσες γνωριμίες, γλέντια και κεράσματα κι αν περνούσε μόνον από το χέρι του «Χοντρού» όλα θα πήγαιναν πρίμα, ιδιαίτερα για τους Τοξότες, τους Διδύμους, τους Παρθένους, τους Ιχθύες αλλά και τους Καρκίνους, οι οποίοι δέχονται απ' ευθείας την επιρροή του. Ωστόσο, ως προς το μέγεθος και την έκταση της εύνοιας, πολλά εξαρτώνται τόσο από τους υπόλοιπους ουράνιους παίκτες, όσο και από τις γενέθλιες προδιαγραφές του καθενός μας.

Ο παλιός είναι αλλιώς

Σε πιο ουδέτερη κλίμακα κινείται η αντίθεση του Ήλιου με τον Χείρωνα, αφού εδώ τα περιεχόμενα τα πρόσωπα και οι καταστάσεις που αναδύονται από το παρελθόν, μπορεί να έχουν ποικίλες διαστάσεις, αφήνοντας είτε ευχάριστα, είτε δυσάρεστα συναισθήματα. Σε κάθε περίπτωση πάντως έχουμε να κάνουμε με μια αναβίωση ή επανάληψη θεμάτων, κάτι που αναμένεται να απασχολήσει πρωτίστως Καρκίνους, Παρθένους και Ιχθύες αλλά και τους Λέοντες ή τους Υδροχόους που έχουν τον Ήλιο τους κοντά στην 19η μοίρα του ζωδίου τους.
Σημαντικά οφέλη μπορεί να προκύψουν από επαφές με πρεσβύτερους ή πρόσωπα που διαθέτουν μεγάλη εμπειρία γύρω από ένα συγκεκριμένο θέμα, ενώ σίγουρα, όσες ή όσοι βρίσκονται σε προσωρινό αδιέξοδο μπορούν να αναζητήσουν την έμπνευση και το κλειδί της απεμπλοκής τους, στους κόλπους της παράδοσης.

Πόσο πάει το φιλί;

Στα καθαυτό αισθηματικά θέματα τον λόγο έχει η Έρις, η οποία καθοδηγεί την Αφροδίτη στα... ενδότερα των εργασιακών σχέσεων, έχοντας την πρόθεση να δώσει μια ιδιαίτερη διάσταση στο «αφεντικά και δούλοι, ένα γινήκαμε ούλοι»... Εδώ, στις καλές περιπτώσεις ένα φιλί μπορεί να γίνει το διαβατήριο για μια άδεια, μια προαγωγή ή ακόμη και διορισμό. Έχουν γνώσιν οι φύλακες!

Πέρα όμως από την σύγκλιση επί γραφείων, pc και σκουπόξυλων, η Έρις προωθεί μετά μανίας κάθε είδος αμοιβαίας εξυπηρέτησης, ήτοι «θα σου κάτσω, αν μου κάνεις μασάζ». Pas mal, pas mal!

Η άποψη της μακρινής ενοίκου του Ηλιακού μας συστήματος είναι ότι τα καρδιοκτύπια αποκτούν νόημα μόνον όταν συνοδεύονται από έμπρακτες προσφορές ή εξυπηρετήσεις, που καλό είναι βέβαια να έχουν μια αμοιβαιότητα. Ένα ράψιμο, ένα πλυσιματάκι, μια βοήθεια βρε αδελφέ -άντε κούνα το ξερό σου- ώστε να πετύχουμε το τερπνόν μετά του ωφελίμου. Κι ας διατείνονται μερικοί ότι το συμφέρον και η χρησιμότητα δεν έχουν θέση στον έρωτα. Για σκεφτείτε δηλαδή να ερωτευτείτε μια ακαμάτρα που όλη μέρα προπονείται στο κινητό της ή έναν άχρηστο που δεν βιδώνει λάμπες και δεν κατεβάζει τα σκουπίδια... Ο όλεθρος είναι θέμα χρόνου!

Οι Παρθένοι είναι εκείνοι που έχουν κάθε λόγο να πανηγυρίζουν άμα τη εμφανίσει της Έριδος, αφού τα μπόνους πάνε κι έρχονται, όχι μόνον στα ερωτικά αλλά και σε άλλους τομείς. Στην συγκεκριμένη περίπτωση όμως το ίδιο ωφελημένοι μπορεί να βγουν οι Αιγόκεροι, οι Ταύροι, οι Σκορπιοί και οι Ζυγοί, που ξέρουν να παίζουν πολύ καλά το παιχνίδι «σου δίνω, μου δίνεις». Αντίθετα, οι Καρκίνοι και οι Ιχθύες κινδυνεύουν να αναλωθούν σε μονομερείς προσφορές ελπίζοντας στο κάτι παραπάνω και εισπράττοντας τελικά μια ευδιάκριτη αχαριστία.
Οι Υδροχόοι και οι Δίδυμοι θα μείνουν μάλλον ευχαριστημένοι από τα εγκεφαλικά στοιχεία που επίσης αναδεικνύει η Έρις. Έτσι κι αλλιώς γι αυτούς η παροχή υπηρεσιών σχετίζεται είτε με θεωρίες είτε με πληροφορίες.
Όσο για τους Κριούς, τους Λέοντες και τους Τοξότες, είναι βέβαιο πως δεν διακατέχονται από ποταπά συναλλακτικά συναισθήματα, οπότε θα «τρέξουν» την μονομερή παροχή υπηρεσιών, με την πεποίθηση ότι η υπεροχή και η μοναδικότητα τους αρκεί για να τους έχουν όλους στα πόδια τους.

*Αν ξέρετε τον γενέθλιο χάρτη σας και θέλετε να διαπιστώσετε ποιοί πλανήτες και ποιές περιοχές του «επισημαίνονται» από αυτήν την Νέα Σελήνη, δεν έχετε παρά να ανατρέξετε στις «Ευαίσθητες μοίρες» της εβδομάδος.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.


©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved