Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 2/9 έως 4/9

Σελήνη στο Λέοντα – Μες τα σύννεφα πετώ και σαν τον ήλιο λάμπω

Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 2/9 έως 4/9

Η πρώτη εβδομάδα του Σεπτεμβρίου ξεκινά με μεγάλη δραστηριότητα και πομπώδεις συμπεριφορές, καθώς η Σελήνη περνάει στο Λέοντα σήμερα 2/9 στις 3.01 μετά τα μεσάνυχτα.
Στις 9.35 το πρωί η σύνοδος με τον Άρη ανοίγει την ημέρα με στομφώδη λόγια και δεσποτικές συμπεριφορές.
Παράλληλα, η επιθυμία να γίνουμε αξιολάτρευτοι γίνεται για πολλούς ανάγκη, ενώ οι απαιτήσεις ολοένα και πληθαίνουν ως το απόγευμα. Ταπεινότητα και σεμνότητα εξαφανίζονται από τα νοήματα που μας αφορούν, αντίθετα κάνουμε οτιδήποτε για να εντυπωσιάσουμε, ενώ η νευρική ενέργεια ξεχειλίζει και αποζητά διεξόδους.
Στις 5.27 το απόγευμα η δυσαρμονική όψη με τον Κρόνο μας κάνει να θέλουμε να εξωτερικεύσουμε τα συναισθήματά μας, μας πιέζει και μας αγχώνει, λόγω του ότι δεν μπορούμε να δεχτούμε εύκολα πως οι επιθυμίες μας μπορεί να είναι ματαιόδοξα διαλλείματα, που μας προειδοποιούν πως πρέπει να ξαναγυρίσουμε γρήγορα στη δουλειά.
Το βράδυ αυτό μετράμε τη γενναιοδωρία και τη μεγαλοψυχία μας με αληθινά μεγέθη, προσφέροντας όχι αυτά που μας περισσεύουν, αλλά εκείνα που θα μας λείψουν.

Στις 3/9 στις 2.09 μετά τα μεσάνυχτα, η αρμονική όψη με τον Ουρανό που επηρεάζει αργά από το προηγούμενο βράδυ, μπορεί να ανατρέψει τη μέχρι τώρα κατάσταση, δημιουργώντας απροσδόκητες αλλαγές.
Όλη η υπόλοιπη μέρα θα κυλήσει έντονα, για κάποιους συναρπαστικά, με αυθορμητισμό και τάσεις επίδειξης και ισχύος.
Από το απόγευμα και μετά η αρμονική όψη με την Αφροδίτη που κορυφώνεται στις 8.53 το βράδυ, χαρίζει ένα υπέροχο βράδυ, ερωτικό, αισθησιακό γεμάτο κοινωνικές συναναστροφές και διάθεση φλερτ και διασκέδασης.
Η αγορά ενός αντικειμένου θα αποτελέσει έναν ανίκητο πειρασμό, ενώ η προσωπική μας φροντίδα και περιποίηση επιβάλλεται αυτές τις ώρες.
Κάθε καλλιτεχνική δραστηριότητα ευνοείται, ενώ παραστάσεις, εκθέσεις και μουσικά δρώμενα θα καλύψουν και τις πιο ανικανοποίητες ιδιοσυγκρασίες.

Στις 4/9 στις 1.44 το μεσημέρι η Σελήνη περνάει στην Παρθένο για πιο πρακτικές διαδικασίες, αλλά με την ίδια υπερδραστήρια πρόθεση.

Λέοντες, Τοξότες, Ζυγοί, Κριοί, Υδροχόοι και Δίδυμοι έχετε την ευκαιρία να κάνετε κάτι σε αυτό το διήμερο που θα σας δώσει χαρά και απόλαυση.
Ο έρωτας πρωτοστατεί καθώς όλα τα συνοδευτικά του (διασκέδαση, δώρα, εκπλήξεις).

Σκορπιοί και Ταύροι, είστε ιδιαίτερα εκνευρισμένοι και ενοχλημένοι και προτιμάτε να απομονωθείτε συλλογιζόμενοι.

Αιγόκεροι, Καρκίνοι, Παρθένοι και Ιχθύες κρατάτε ναι μεν μετριοπαθή στάση, αλλά δίνετε ενθουσιασμένοι το χέρι σας στις προτροπές των άλλων. Βαράτε με και ας κλαίω δηλαδή.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved