Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 28/8 έως 30/8

Σελήνη στους Διδύμους – Το έξυπνο πουλί φυλάει καλά τη μύτη του

Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 28/8 έως 30/8

Ένα ιδιαίτερα επικοινωνιακό διήμερο από πρόθεση είναι αυτό που ακολουθεί, καθώς η Σελήνη περνάει στους Διδύμους σήμερα 28/8 στις 2.08 μετά τα μεσάνυχτα.
Η ανάγκη να επικοινωνήσουμε συναισθήματα, ιδέες και απόψεις είναι έντονη, καθώς επιστρέφουμε σιγά σιγά στην πεζή καθημερινότητα. Υπάρχουν όμως εμπόδια στις συναναστροφές μας, που καθιστούν την ημέρα ανασταλτική.
Στις 9.56 το πρωί η δυσαρμονική όψη με τον Ποσειδώνα και λίγο αργότερα στις 12.35 το μεσημέρι η δυσαρμονική όψη με τον Ήλιο, μπλοκάρουν τη διάθεση επικοινωνίας, δημιουργώντας κομπιάσματα και αναστολές. Σημαντικά ραντεβού, έρευνα αγορών, διεκπεραιώσεις, συμφωνίες και συζητήσεις σκοντάφτουν ως το απόγευμα σε δυσκολία κατανόησης και επεξεργασίας των πληροφοριών, που συλλέγουμε και επεξεργαζόμαστε.
Στις 8.49 το βράδυ η δυσαρμονική όψη με τον Ερμή κορυφώνει τα δυσνόητα γεγονότα, ενώ καλό θα ήταν αυτή την ημέρα να μην επιδιώξουμε συναντήσεις, ραντεβού και διαπραγματεύσεις.

Στις 29/8 στις 1.49 μετά τα μεσάνυχτα η αρμονική όψη με τον Ουρανό που επηρεάζει από το προηγούμενο βράδυ, δημιουργεί εκλάμψεις εφευρετικότητας και επινόησης λύσεων, που δεν κρατιόμαστε να βάλουμε σε εφαρμογή μόλις ξημερώσει.
Στις 7.45 το πρωί η αρμονική όψη με την Αφροδίτη ανοίγει την ημέρα με ευχάριστη διάθεση, ενώ η κοινωνικότητα και η εξωστρέφεια χτυπάνε για πολλούς κόκκινο, όπως οι θερμοκρασίες της εποχής.
Ολόκληρη η μέρα επηρεάζεται από αυτήν την όψη που μας κάνει δοτικούς, συναισθηματικούς και ευρύχωρους, εξάπτοντας την καλλιτεχνική διάθεση και την τάση για διασκέδαση.
Η μέρα είναι ιδανική για να ασχοληθούμε με αισθητικές επεμβάσεις, περιποίηση σώματος, διακόσμηση του σπιτιού, αγορές, συναντήσεις με φίλους και βραδινές ερωτικές περιπλανήσεις.

Στις 30/8 στις 2.34 το μεσημέρι η Σελήνη περνάει στον Καρκίνο για ένα διήμερο με αρκετές διακυμάνσεις που επωφελούνται μόνο όσοι είναι ξεκάθαροι με τις επιθυμίες τους.

Δίδυμοι, Τοξότες, Παρθένοι και Ιχθύες μην ξανοίγεστε στις 28/8. Αναβάλετε σημαντικές συναντήσεις και συζητήσεις για τις 29/8.

Ζυγοί, Κριοί, Λέοντες και Υδροχόοι έχετε εντυπωσιακές ιδέες και ακόμα εντυπωσιακότερο τρόπο να τις εκφράσετε και να πείσετε προς όφελός σας.

Αιγόκεροι, Ταύροι, Σκορπιοί και Καρκίνοι, αφήστε στην άκρη την επιφυλακτικότητα και την επικριτική διάθεση

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved