Aστρολογικό δελτίο για όλα τα ζώδια: από 23 έως 27 Αυγούστου

Όλοι στο «ταψί» του έρωτα!

Aστρολογικό δελτίο για όλα τα ζώδια: από 23 έως 27 Αυγούστου


Όπου ως ταψί νοείται τόσο το γνωστό, εκείνο δηλαδή που μπαίνει στο φούρνο ψήνοντας καταστάσεις, όσο και το άλλο του λούνα παρκ όπου δεκάδες μαζοχιστές ηδονίζονται κουτρουβαλώντας πάνω-κάτω και πέρα-δώθε.

Κάπως έτσι μπορεί να νοιώθει και η Αφροδίτη, η οποία αυτές τις ημέρες θέλοντας και μη θα ζήσει κάποιες... έξτρα όσο και ακραίες συγκινήσεις, βγαίνοντας παρέα με τρεις διακεκριμένους φίλους της, τον Πλούτωνα, τον Ουρανό και τον Δία. Μαζί της φυσικά κι εμείς, πιστοί ακόλουθοι του «όπως επάνω, έτσι και κάτω».

Είναι γνωστό ότι τα ουράνια καμώματα της «Ωραίας» έχουν άμεσο αντίκτυπο στην προσωπική μας ζωή, τις σχέσεις, τα οικονομικά μας αλλά και συνολικά στον βαθμό της ευεξίας μας.
Στην συγκεκριμένη περίπτωση το βασανιστικό ερώτημα είναι ένα: Θα βρεθούμε στα ουράνια ή στα πατώματα;
Γιατί όχι και στα δύο, θα πω εγώ... Προκειμένου να καταλάβουμε πέντε πράγματα παραπάνω για μας, αξίζουν τόσο οι «πτήσεις», όσο και οι «βυθίσεις».

Όσον αφορά στα ζώδια, οι Κριοί, οι Καρκίνοι, οι Ζυγοί και οι Αιγόκεροι είναι οι πρώτοι που καλούνται να ξεχάσουν ότι ήξεραν μέχρι σήμερα, ανανεώνοντας για μια ακόμη φορά το καρνέ των γνωριμιών και των εμπειριών τους: «Φύγε εσύ, έλα εσύ»!

Όχι βέβαια πως οι υπόλοιποι μπορούν να κοιμούνται τον ύπνο του δικαίου. Πέρα από κάποιους εκπροσώπους των μεταβλητών, που θα συμμετέχουν κι αυτοί ασμένως στο πανηγύρι (όσες και όσοι Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες ή Ιχθύες, έχουν τον Ήλιο τους από την 14η έως την 19η μοίρα του ζωδίου τους), ο καθένας μας τελικά μπορεί να είναι λιγότερο ή περισσότερο ανοικτός σε συναισθηματικές αναταράξεις, ανάλογα με το τι «γράφει» το ωροσκόπιο μας.
Από αυτές τις γενέθλιες προδιαγραφές εξ άλλου εξαρτώνται το μέγεθος και η ποιότητα των εμπειριών και των δράσεων-αντιδράσεων μας.

Πάντως, τις πιο χαρακτηριστικές περιπτώσεις οι εξελίξεις θα είναι καταλυτικές, είτε πρόκειται για ευχάριστες είτε όχι.
Όσον αφορά τις ερωτικές υποθέσεις, το «καταλυτικές» ερμηνεύεται ως πολύ δυνατές και ικανές να μας κάνουν να βγούμε από τα ρούχα μας (μεταφορικά και κυριολεκτικά) συνειδητοποιώντας ότι το «ποτέ μην πεις ποτέ» έχει μια διαχρονική ισχύ.

Όμως, δεν είναι μόνον τα ερωτικά. Ένα παλιό σύνθημα των φοιτητικών «συσπειρώσεων» στην δεκαετία του 80 έλεγε ότι «εκτός από τον ιμπεριαλισμό, υπάρχει και η μοναξιά», γρήγορα ωστόσο κάποιοι κατάλαβαν ότι διαβάζεται και αντίστροφα. Δηλαδή καλές και άγιες οι σχέσεις και ο έρωτας, τι γίνεται όμως αν πλακώσουν οι βάρβαροι και οι ανάγκες απαιτούν τη λήψη δραστικών μέτρων;

Ένα ανάλογο δίλημμα τίθεται και στις μέρες μας, αφού ο Κρόνος δεν μας έχει ξεχάσει καθόλου. Φαίνεται μάλιστα πως εκτυλίσσεται ένα σατανικό σχέδιο... Ενώ οι τρεις καμπαλέρος ασχολούνται με την Αφροδίτη κρατώντας επάνω τους τα φώτα της δημοσιότητας, αυτός στα κρυφά έχει περιλάβει τον Ήλιο και τον Ερμή, ζητώντας επισταμένα αποδείξεις επί παντός επιστητού.
«Είσαι ο και λέγεσαι...». Όλα θυμίζουν στρατόπεδο σε γενική επιθεώρηση ή λίγο πριν από αυτήν.
Οι δοκιμασίες και οι αγγαρείες διαδέχονται η μια την άλλη κι όποιος δεν ανταποκριθεί επαρκώς, η θέση του είναι στον «τάκο»...

Στην πραγματική ζωή, τα θέματα μπορεί να είναι τεχνικά ή οικονομικά με μότο το «όπως έστρωσες, θα κοιμηθείς». Όσο για ανάπτυξη, ούτε λόγος να γίνεται...

Εδώ οι βασικοί πρωταγωνιστές είναι οι εκπρόσωποι των σταθερών ζωδίων (Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι) που καλούνται να προνοήσουν για οτιδήποτε θα μπορούσε να τους δημιουργήσει προβλήματα. Πρακτικά... απαγορεύεται να είναι εντελώς ανέμελοι. Πρώτα η δουλειά και τα καθήκοντα, έτσι γράφει η Κρόνια εντολή, χώρια που μπορεί να σκάσει κάποια ετεροχρονισμένη «απανταχούσα».

Από την άλλη πλευρά είναι και ο Ποσειδώνας, που αυτήν την περίοδο δεν κάνει χωρίς τον Κρόνο. Όπου πάει ο ένας, να 'σου κολαούζος κι ο άλλος για να του χαλάσει τη δουλειά... Μαύρο ο ένας, άσπρο ο άλλος και τούμπαλιν...
Πιάνει λοιπόν ο Ποσειδώνας τον Ήλιο και τον Ερμή, που έτσι ταλαιπωρημένοι όπως είναι από τις κατραπακιές και τις σπαζοκεφαλιές του μπάρμπα Κρόνου, ψάχνουν απεγνωσμένα σωτηρία. Μια ελπίδα, βρε αδελφέ, μια διαφυγή, έστω ένα τσιπουράκι, μήπως αυτή η ευτυχία που όλο απομακρύνεται, έρθει πιο κοντά...
Όλα για την ευτυχία, λοιπόν!
Το κακό είναι πως ότι τους τάξει ο «Τριαινάκιας», το χάφτουν σαν χάνοι...
Κι έτσι, πάνε στο άγνωστο με βάρκα την ελπίδα ή πιασμένοι χέρι-χέρι βολτάρουν ρομαντικά στην παραλία, ενώ γύρω τους ο κόσμος χάνεται...

Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες, είναι οι βασικοί παίκτες σε αυτήν την διελκυστίνδα πραγματικού και φανταστικού, με την αλήθεια -ως είθισται- να βρίσκεται κάπου στη μέση. Και για να την βρουν, ίσως χρειαστεί να ξετυλίξουν ένα κουβάρι με ίντριγκες και μπόλικο παρασκήνιο.

Συνοψίζοντας, από όποια πλευρά κι αν το πιάσουμε, Πλουτώνια, Ουράνια, Ποσειδώνια ή Κρόνια, με τόσες παράλληλες και αντικρουόμενες δράσεις, η όλη κατάσταση παραπέμπει στο «αλλού κοιμάσαι κι αλλού ξυπνάς», κάτι που στην παρούσα φάση ισχύει για όλα τα ζώδια.
Για πιο ειδικές λεπτομέρειες μπορείτε να ανατρέξετε στα «SOS της εβδομάδος».

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.


©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved