Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 17/8 έως 19/8

Σελήνη στον Αιγόκερω – Τι γυρεύει άραγε μια αλεπού στο παζάρι

Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 17/8 έως 19/8

Διήμερο διαπραγματεύσεων και φιλόδοξων επιδιώξεων είναι αυτό που ακολουθεί, καθώς η Σελήνη περνάει στον Αιγόκερω σήμερα 17/8 στις 6.26 το πρωί.


Στις 7.28 το πρωί η δυσαρμονική όψη με την Αφροδίτη που μόλις έχει εισέλθει στο Ζυγό, ανοίγει το Σάββατό μας με την επιθυμία να πράξουμε με κάθε τρόπο αυτό που μας έχει καρφωθεί στο μυαλό. Το θέμα είναι όμως ποιο συναίσθημα τελικά θα υπερισχύσει και ως το μεσημέρι μια συναισθηματική πινελιά, θα χρωματίσει ανάλογα τις απορίες μας.
Στις 1.21 το μεσημέρι η αρμονική όψη με τον Ποσειδώνα και λίγο αργότερα στις 4.24 η αρμονική όψη με τον Κρόνο, μας κατακλύζουν ως το απόγευμα με μια απόκοσμη αίσθηση χαλαρώνοντας τις εμμονές και περιφρουρώντας τα όριά μας.
Το διάστημα αυτό είναι κατάλληλο για να επισκεφτούμε μονές αν βρισκόμαστε σε νησιά, να σκαρφαλώσουμε σε μέρη απόμερα απολαμβάνοντας τη θέα και γενικότερα να απομονωθούμε προκειμένου να ανασυντάξουμε τις επιθυμίες μας.
Στις 9.33 το βράδυ η σύνοδος με τον Πλούτωνα κλείνει το βράδυ μας με βαριές αναπνοές και την επιμονή μας σε κάποιο θέμα που επιθυμούμε να τελειώσει με τον καλύτερο τρόπο.


Στις 18/8 στις 1.04 μετά τα μεσάνυχτα η αντίθεση με τον Δία που επηρεάζει από το προηγούμενο βράδυ και λίγο αργότερα στις 2.15 το πρωί η δυσαρμονική όψη με τον Ουρανό, δημιουργούν υπερβολές που ενδεχομένως ανατρέπουν την μέχρι τώρα ατμόσφαιρα.
Όλη η υπόλοιπη ημέρα θα είναι δραστήρια, με έντονη διάθεση και αρκετή ένταση, γεγονός που αποκορυφώνεται μετά το απόγευμα με την κορύφωση της αντίθεσης με τον Άρη στις 10.23 το βράδυ.
Χρειάζεται προσοχή στις παρορμήσεις και στον τρόπο που συμπεριφερόμαστε, καθώς το βράδυ αυτό κάποιοι γίνονται πολύ απαιτητικοί, δεν ικανοποιούνται εύκολα, με αποτέλεσμα διαφωνίες, καβγάδες, γκρίνιες και παράπονα, να στιγματίσουν τη διάθεση.


Στις 19/8 στις 7.07 το πρωί η Σελήνη περνάει στον Υδροχόο για να βρεθεί στην ολόγιομη φάση της (Πανσέληνος) , προσφέροντάς μας την ευκαιρία να την απολαύσουμε αρκετά συναρπαστικά και παράτολμα.


Αιγόκεροι, Ζυγοί, Κριοί και Καρκίνοι θέτουν αιτήματα, εκφράζουν επιθυμίες, ενίστανται, ξεσπούν, επιδιώκουν, προσπαθώντας να αποσπάσουν κάτι σημαντικό.
Παρθένοι, Ταύροι, Ιχθύες και Σκορπιοί βρίσκονται σε καταστολή, επιλέγουν χαλαρωτικές συνθήκες και συνήθειες και δεν εκτίθενται σε κανενός είδους εντάσεις.
Δίδυμοι, Τοξότες, Υδροχόοι και Λέοντες παζαρεύουν οτιδήποτε με οποιονδήποτε και από θέση ισχύος υπενθυμίζουν στους άλλους, πως επικρατεί πάντα ο ισχυρότερος.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved