Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 15/8 έως 17/8

Σελήνη στον Τοξότη – Βάρκα που έχεις τόσα δίχτυα, μάζεψέ με απ' τα ξενύχτια

Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 15/8 έως 17/8

Υποδεχόμαστε με πανηγυρική διάθεση ένα από τα πιο ευλαβικά διήμερα της μεγάλης γιορτής της Παναγίας, καθώς η Σελήνη περνάει στον Τοξότη σήμερα 15/8 στις 4.06 το πρωί.

Το καλοκαίρι εξακολουθεί να υπάρχει σαν εντυπωσιακό βότσαλο στα πόδια μας και αυτό το διήμερο η ευχάριστη διάθεση το εκτιμά σαν μικρό διαμάντι στο διάβα μας.

Στις 11.24 το πρωί η δυσαρμονική όψη με τον Ποσειδώνα εξάπτει τη φαντασία ως το απόγευμα, προξενώντας κατανυκτική διάθεση, είτε βρισκόμαστε σε ένα γραφικό ξωκλήσι ενός νησιού, είτε σε μια ερημική παραλία.

Η τάση μας για εξερευνήσεις, πεζοπορίες, βόλτες, φιλοσοφικές αναζητήσεις, εστιάζει τη σκέψη σε συγκεκριμένα μέρη, όπου θα βρούμε αγαλλίαση και πνευματική ανάταση.

Το βράδυ προσφέρεται για ξεφάντωμα και διασκέδαση με μεγάλες παρέες, φωτιές στην παραλία και ανέμελες καλοκαιρινές στιγμές.


Στις 16/8 λίγο μετά τα μεσάνυχτα και συγκεκριμένα στις 00.49 η αρμονική όψη με τον Ουρανό που επηρεάζει από το προηγούμενο βράδυ, θα κάνει αυτόν τον δεκαπενταύγουστο να μείνει αξέχαστος σε πολλούς. Μην αρνηθείτε προτάσεις και ξεφύγετε από τα τετριμμένα, κάνοντας κάτι παράτολμο και διαφορετικό.

Στις 4.00 το πρωί η αρμονική όψη με τον Ερμή μας συντροφεύει σαν τον ιδανικότερο συνοδό στο ξενύχτι μας, με ενδιαφέρουσες συζητήσεις, ανταλλαγές απόψεων και νέες γνωριμίες.

Η νύχτα είναι άκρως επικοινωνιακή και αξίζει την αγρύπνια μας.

Όλη η υπόλοιπη ημέρα προβλέπεται ευχάριστη, ενθουσιώδης και περιπετειώδης.

Στις 8.32 το βράδυ η αρμονική όψη με τον Ήλιο, κλείνει την ημέρα με εκπλήξεις και τάση να εκτονώσουμε κάθε απωθημένο, βιώνοντας τις στιγμές μέσα από την καρδιά μας. Το βράδυ αυτό ξεχειλίζει από λάμψη, ερωτική διάθεση και φλερτ.


Στις 17/8 πλέον στις 6.26 το πρωί, προσγειωνόμαστε στο έδαφος καθώς η Σελήνη περνάει στον Αιγόκερω θέτοντας διαφορετικά αιτήματα και προβληματισμούς.


Τοξότες, Λέοντες, Ζυγοί, Κριοί, Δίδυμοι και Υδροχόοι, απολαμβάνουν τη γλυκιά ένταση των ημερών, αφήνοντας να τους παρασύρει η ανεπιτήδευτη αίσθηση του αυθορμητισμού.

Ιχθύες και Παρθένοι δίνουν απλόχερα το χειροκρότημά τους, χωρίς να θέλουν να δεν συμμετέχουν στην παράσταση.

Ταύροι, Σκορπιοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι, καλό θα ήταν να αφεθούν χωρίς το συγκρατημένο χαμόγελο στα χείλη, που οι άλλοι εκλαμβάνουν σαν αποστροφή.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved