Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 10/8 έως 12/8

Σελήνη στο Ζυγό – Εξαγνίζοντας την πλήξη

Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 10/8 έως 12/8

Μέσα στην καρδιά του καλοκαιριού που η αρμονία και η ομορφιά γίνονται τα κύρια ζητούμενα για τις αισθήσεις μας, η Σελήνη περνάει στο Ζυγό σήμερα 10/8 στις 4.08 το απόγευμα.

Επιζητώντας αυτό το διήμερο αισθητικές και συναισθηματικές επαφές, θα χρειαστεί προσπάθεια για να αποφευχθούν οι φιλονικίες και οι διαφορετικές απόψεις.
Στις 11.52 το βράδυ η κορύφωση της αρμονικής όψης με τον Ερμή που επηρεάζει από το απόγευμα, μας κάνει να λέμε μεγάλα λόγια, να επιδεικνύουμε τις γνώσεις μας, να σχεδιάζουμε πολλά και να προσπαθούμε να εντυπωσιάσουμε τους άλλους .

Η σκέψη μας κατευθύνεται εξ ολοκλήρου εκεί όπου υπάρχει χλιδή, αισθητική, έρωτας, επιθυμία και καλοπέραση.

Στις 11/8 στις 9.36 το πρωί η δυσαρμονική όψη με τον Πλούτωνα, λίγο αργότερα στις 10.58 η δυσαρμονική όψη με το Δία και στις 2.58 το μεσημέρι η δυσαρμονική όψη με τον Ουρανό, φουρτουνιάζουν την ημέρα τουλάχιστον ως το απόγευμα.

Οι απαιτήσεις είναι πολλές, η υπερβολή διογκώνει ακόμα περισσότερο τις εξελίξεις, ενώ η νευρική ένταση ψάχνει εναγωνίως κάτι για να καλμάρει.

Η μέρα αυτή μας κάνει να αισθανόμαστε ανισόρροποι και ενώ επιθυμούμε να μειώσουμε τις αποστάσεις με τους άλλους, μια εγωιστική αδυναμία δεν μας αφήνει να το καταφέρουμε.

Αργά το βράδυ η διάθεση αλλάζει, αποφασίζοντας να διασκεδάσουμε έντονα, να φορέσουμε εντυπωσιακά ρούχα και να αφεθούμε στην καλοκαιρινή μαγεία.


Αυτό συμβαίνει διότι στις 12/8 στις 4.15 το πρωί κορυφώνεται η αρμονική όψη με τον Ήλιο στο Λέοντα, που επηρεάζει ώρες πριν και προτρέπει προς μια ερωτόμορφη νύχτα.

Παράλληλα όμως, στις 4.28 το πρωί κορυφώνεται και η δυσαρμονική όψη με τον Άρη, δημιουργώντας ανεπιθύμητες καταστάσεις που σχετίζονται με εντάσεις, γκρίνια, καβγάδες και διαφωνίες.

Αυτό που πρέπει να έχουμε στο νου μας αυτό το βράδυ, είναι η περσική παροιμία «Με τη γλυκιά γλώσσα και την ευγένεια μπορείς να σύρεις έναν ελέφαντα από μια τρίχα».

Όλη την υπόλοιπη ημέρα η Σελήνη δε συναντά άλλον πλανήτη στο διάβα της αφήνοντάς μας σε καλλωπιστικές και δημιουργικές ενασχολήσεις έως τις 11.18 το βράδυ, που θα περάσει στο Σκορπιό.


Ζυγοί και Κριοί είστε έτοιμοι για όλα, αλλά προσπαθήστε να μη χάσετε τη λάμψη σας από την αδυναμία να υποτάξετε τις ανασφάλειές σας. Το διήμερο αυτό είναι δικό σας, μόνο αν απελευθερωθείτε από στεγανά.

Αιγόκεροι και Καρκίνοι βρίσκεστε σε μεγάλη ένταση, δεν σας φτάνει ο χρόνος, ξεσπώντας άδικα και αντιδρώντας υπερβολικά.

Τοξότες, Λέοντες, Υδροχόοι και Δίδυμοι, απολαμβάνετε αυτό το διήμερο με ανεξάντλητη διάθεση, έχοντας πολλές ευχάριστες στιγμές και εκπλήξεις.

Ταύροι, Σκορπιοί, Παρθένοι και Ιχθύες παραμερίζετε τη σοβαροφάνεια και βουτάτε στα βαθιά νερά της λάγνας σας επιθυμίας.


Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved