Aστρολογικό δελτίο για όλα τα ζώδια: από 6 έως 9 Αυγούστου

Νέο φεγγάρι, νέες και παλιές αμαρτίες

Aστρολογικό δελτίο για όλα τα ζώδια: από 6 έως 9 Αυγούστου

Η Νέα Σελήνη του Αυγούστου θέτει την Αφροδίτη προ των ευθυνών της, υποσχόμενη ένα μήνα γεμάτο κτυποκάρδια, περιπέτειες και διλήμματα.

Μάλιστα, πρόσωπα και καταστάσεις του παρελθόντος παίρνουν σάρκα και οστά, με την προσδοκία πως ένας δεύτερος γύρος δεν θα μοιάζει με ξαναζεσταμένο φαγητό.

Παράλληλα, δεν θα λείψουν οι νέες και «άφθαρτες» προκλήσεις κι όλα αυτά βέβαια μπορεί να ηχούν ευχάριστα στα αυτιά των «ελεύθερων κι ωραίων», από την άλλη πλευρά ωστόσο εγκυμονούν κινδύνους αποσταθεροποίησης για όσες και όσους έχουν «καθίσει» επάνω στην σχέση τους θεωρώντας την ως δεδομένη.

Τυπικά η Νέα Σελήνη αναφέρεται πρωτίστως στα σταθερά ζώδια (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους) για τους εκπροσώπους των οποίων οι καταστάσεις θα είναι αρκετά πιεστικές και οι όποιες αποφάσεις δύσκολες, αφού πρακτικά καλούνται να κάνουν ταμείο σε επιλογές της τελευταίας οκταετίας. Παράλληλα όμως τους δίνεται απλόχερα η δυνατότητα να βελτιώσουν κατακόρυφα τις δημόσιες σχέσεις τους, δραπετεύοντας από την μονομέρεια των συναισθηματικών εμπλοκών.

Εδώ η κοινωνικοποίηση και η προώθηση των σχεδίων έρχεται να κλέψει την παράσταση, αφήνοντας σε δεύτερη μοίρα τα παιχνίδια της καρδιάς, τα οποία μάλλον σε αυτήν την φάση είτε δεν συμφέρουν, είτε είναι πολυτέλεια...

Με αυτά αναμένεται να ασχοληθούν επισταμένα οι εκπρόσωποι των μεταβλητών ζωδίων, με τους γεννημένους το δεύτερο δεκαήμερο να εξαντλούν στην πράξη κάθε δυνατή εκδοχή... μπερδέματος. Έτσι λοιπόν μέχρι τις αρχές Σεπτεμβρίου, οι «δικαιούχοι» Παρθένοι, Ιχθύες, Δίδυμοι και Τοξότες δείχνουν πρόθυμοι να μπουν σε μια ερωτική δίνη, με τις επιλογές τους να είναι περισσότερες από μια.
Οι των πρώτων ημερών πάλι καλούνται να ανταποκριθούν άμεσα σε προκλήσεις που δείχνουν πολύ καλές για να είναι αληθινές, από την άλλη πλευρά όμως ποιός είπε ότι η ευτυχία είναι μόνον χειροπιαστή;
Οι δε έσχατοι αλλά όχι τελευταίοι κινούνται σε πιο ήρεμα νερά, κάτι που σίγουρα εκμηδενίζει τους ενοχλητικούς κραδασμούς. Τα φλερτ είναι στις επάλξεις αλλά τα περισσότερα «πυρά» είναι άσφαιρα. Ευκαιρία για ξεκούραση και καλοπέραση λοιπόν...

Όσο για τους... μπαρουτοκαπνισμένους εκπροσώπους των παρορμητικών (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους), η παρουσία του Άρη και του Δία στον Καρκίνο δεν αφήνει πολλά περιθώρια εφησυχασμού, με την υποσημείωση πως αυτήν την περίοδο οι πιθανότητες μιας σημαντικής «νίκης» είναι αυξημένες (καιρός ήταν...)

Εδώ, ο έρωτας είναι μια από τις επιλογές αλλά όχι η μόνη. Οικονομικές και επαγγελματικές κινήσεις δείχνουν ικανές να αλλάξουν το τοπίο, διορθώνοντας με μια μονοκοντυλιά σφάλματα του παρελθόντος και εξασφαλίζοντας σημαντικά πλεονεκτήματα την ώρα που οι άλλοι επικεντρώνονται στη ραστώνη του Αυγούστου.

Σε κάθε περίπτωση βέβαια, οι αποφάσεις βέβαια είναι εντελώς δικές μας, όπως και το ενδεχόμενο κόστος τους. Οι ουρανοί ορίζουν το πλαίσιο και την γενική κατεύθυνση-προτεραιότητα, όχι τα αποτελέσματα...

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.


©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved