Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 3/8 έως 5/8

Σελήνη στον Καρκίνο – Η σπίθα που γίνεται εύκολα πυρκαγιά

Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 3/8 έως 5/8

Ένα ενδιαφέρον διήμερο είναι αυτό που ακολουθεί καθώς η Σελήνη περνάει στο οικείο περιβάλλον του Καρκίνου, σήμερα 3/8 στις 7.30 το πρωί.
Οι ψυχολογικές εναλλαγές του διημέρου μας βεβαιώνουν από τη μία πως δε θα πλήξουμε καθόλου, από την άλλη μας βάζουν σε μια ψυχοφθόρα διαδικασία, που πολλοί θα μπορούσαν να αποφύγουν αριστοτεχνικά και άλλοι να βουτήξουν εξίσου μέσα της.
Στις 4.48 το μεσημέρι η αρμονική όψη με τον Ποσειδώνα και λίγο αργότερα στις 6.26 το απόγευμα η αρμονική όψη με τον Κρόνο μας επηρεάζουν από το μεσημέρι ως το βράδυ με μια μοναδική ηδυπάθεια. Η ζεστή και τρυφερή μας διάθεση διογκώνει την αγκαλιά μας για να χωρέσει μέσα της όσους και όσα είναι έτοιμα να κουρνιάσουν.
Αυτό σημαίνει πως το βράδυ μας θα είναι ιδιαίτερα φιλικό, με όμορφες οικογενειακές στιγμές και επιδιώξεις. Συμπόνια συγκατάβαση, ρομαντισμός, έμπνευση, στοργικότητα, είναι όσα θα πρυτανεύσουν, ενώ έχουμε την ευκαιρία να συσφίξουμε σχέσεις από τις οποίες έχουμε απομακρυνθεί.

Στις 4/8 λίγο μετά τα μεσάνυχτα και συγκεκριμένα στις 00.54 η σύνοδος με το Δία που επηρεάζει από το προηγούμενο βράδυ, επιβεβαιώνει πως η νύχτα αυτή εκτός από ειδυλλιακή είναι και διαθέσιμη για κάθε γλυκιά συναναστροφή, διασκέδαση και υπερβολή.
Στις 2.47 η κορύφωση της αντίθεσης με τον Πλούτωνα, προτρέπει την έκφραση των συναισθημάτων μας, τα οποία γίνονται σφοδρά γεμάτα παρόρμηση και επιθυμία.
Αν ξενυχτάτε αυτό το βράδυ, θυμηθείτε την υπέροχη ρήση του Καζαντζάκη, «Ότι δε συνέβη ποτέ, είναι ότι δεν ποθήσαμε αρκετά».
Στις 8.36 το πρωί η δυσαρμονική όψη με τον Ουρανό μας ξυπνά με έντονες επιθυμίες, που σκοπό έχουν να ανατρέψουν και να διαφοροποιήσουν τις καταστάσεις. Πολλοί θα είναι αυτοί που θα κάνουν παρορμητικές ενέργειες σε όλα τα επίπεδα, χρειάζεται όμως προσοχή γιατί η ένταση είναι μεγάλη.
Η σύνοδος με τον Άρη που ακολουθεί στις 1.04 το μεσημέρι μας καθιστά από το πρωί αδύναμους να τελειώσουμε κάτι που αρχίσαμε, δημιουργώντας παρεξηγήσεις και συγκρούσεις. Θα ήταν προτιμότερο να ξανασκεφτούμε τις επιθυμίες μας και να μη βιαστούμε να δράσουμε αν δεν είμαστε απολύτως σίγουροι για αυτό που πάμε να κάνουμε.
Στις 2.57 η αρμονική όψη με την Αφροδίτη θα μας βγάλει από το αδιέξοδο, υπόσχοντας όμορφες στιγμές ως το βράδυ, αρκεί να επιβληθούμε στους εαυτούς μας.

Στις 5/8 στις 9.49 το πρωί η σύνοδος με τον Ερμή μας βοηθάει ως το απόγευμα να βάλουμε σε τάξη τις σκέψεις μας, να οργανώσουμε ένα οικογενειακό τραπέζι, να συζητήσουμε θέματα με την οικογένειά μας που μοιάζουν με αγκάθια ανάμεσά μας και να σκεφτούμε ωριμότερα και υποχωρητικά.

Στις 6.58 το απόγευμα η Σελήνη περνάει στο Λέοντα για τη Νέα της φάση, που θα φωτίσει όλα εκείνα που χρειάζεται να αναθεωρηθούν σε μια νέα βάση.

Ζυγοί και Κριοί χαλιναγωγήστε τις απαιτήσεις και τα νεύρα σας και χαλαρώστε όσο μπορείτε.

Καρκίνοι και Αιγόκεροι, σταθείτε στο ύψος σας και μην παγιδευτείτε σε ανώφελες συγκρούσεις. Μπορείτε να απολαύσετε ένα πολύ εποικοδομητικό διήμερο.

Ταύροι, Σκορπιοί, Παρθένοι και Ιχθύες προσπαθήστε να εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που σας δίνονται για να έρθετε κοντά σε αγαπημένα πρόσωπα, δημιουργήστε και εσείς ανάλογες και αφεθείτε στη γλυκύτητα των ημερών.

Λέοντες, Τοξότες, Υδροχόοι και Δίδυμοι μοιάζετε σαν περιζήτητοι μπαλαντέρ που όλοι επιθυμούν να σηκώσουν σε μια παρτίδα που το στοίχημα είναι μεγάλο.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved