Κ. Λεφάκης: Νέα Σελήνη Αυγούστου 2013

Ο Κώστας Λεφάκης μας εξηγεί τι φέρνει σε κάθε ζώδιο η Νέα Σελήνη του Αυγούστου, που πραγματοποιείται τα ξημερώματα της 7ης Αυγούστου, στο ζώδιο του Λέοντα.

Κ. Λεφάκης: Νέα Σελήνη Αυγούστου 2013

07 Αυγούστου 2013, 00:53 πμ. Νέα Σελήνη

Πραγματοποιείται στο ζώδιο του Λέοντα. Στο φαινόμενο συμμετέχει ο Κρόνος με όψη τετραγώνου, ο Ουρανός με όψη τριγώνου και ο Δίας με όψη 30°. Επηρεάζει το σταυρό των σταθερών ζωδίων (Ταύρος, Λέων, Σκορπιός, Υδροχόος) και η επίδραση της προβλέπεται έντονη και μακροχρόνια, αλλά για αρκετούς και ευεργετική.

Χρειάζεται φρόνηση στις δραστηριότητες που θα αναπτυχθούν και μια διατήρηση ψυχραιμίας, από πλευράς εκείνων που τρίτοι θα τους προκαλέσουν.

Θα δοθούν ευκαιρίες τόσο σε επίπεδο προσωπικών σχέσεων όσο και σε επίπεδο δημιουργικών δραστηριοτήτων. Η ανταπόκριση σε αυτές, θα πρέπει να έχει και αρκετό στοιχείο επιφύλαξης.

Γενικότερα πρόκειται για ένα διάστημα πολλών ετερόκλητων γεγονότων, αλλά διευκολύνεται και η καταστάλαξη σκέψεων πάνω σε μεγάλα ζητήματα που αφορούν την εποχή και επηρεάζουν τους ανθρώπους.

Σε αρκετούς, δίνεται μια ευκαιρία απόδρασης για να απολαύσουν τις διακοπές αυτό το διάστημα, αλλά δεν θα λείψουν και τα προβλήματα, για άλλους προσωπικά και για άλλους επαγγελματικά.

Για όσους έχουν αυτά τα προβλήματα, η εκδήλωσή τους έχει σκοπό να τους αφυπνίσει και να τους επιστρατεύσει έτσι ώστε σταδιακά να τα λύσουν ή να τα περιορίσουν.

Στη χώρα μας και πάλι νέες εξελίξεις θα σημειωθούν στο χώρο της διοίκησης, της οικογένειας και της κάλυψης βιοποριστικών ή λειτουργικών αναγκών.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*******************************

Δείτε τις πολιτικές προβλέψεις του Κώστα Λεφάκη σε video, ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ για το Astrology.gr:

Κώστας Λεφάκης: Οι προβλέψεις μου για τις πολιτικές εξελίξεις του 2013

*******************************

Διαβάστε τις πολιτικές του προβλέψεις για την Ελλάδα και τον κόσμο:

Κώστας Λεφάκης: Οι προβλέψεις μου για τις πολιτικές εξελίξεις του 2013

*******************************

Διαβάστε επίσης τις αναλυτικές προβλέψεις του Κώστα Λεφάκη για τα 12 ζώδια:

Κώστας Λεφάκης: Οι προβλέψεις μου για το 2013

*******************************

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν τα άστρα για εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

*******************************

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved