Αστρολογικό δελτίο για όλα τα ζώδια: από 30/7 έως 2/8

Ο έρωτας στα χρόνια του Μνημονίου

Αστρολογικό δελτίο για όλα τα ζώδια: από 30/7 έως 2/8

Ο Άρης βαδίζει προς την ολοκλήρωση ενός ακόμη κύκλου ισχυρών πιέσεων και κραδασμών, κλείνοντας σταδιακά το τετράγωνο του με τον Ουρανό, όμως την συγκεκριμένη στιγμή δεν σκοπεύω να αναλωθώ σε μια δέσμη προειδοποιήσεων και συμβουλών, «μαυρίζοντας» το πλάνο. Εξ άλλου, νομίζω ότι όσον αφορά την επαναλαμβανόμενη όσο και επίκαιρη δράση των Ουρανοπλουτωναίων, όλοι μας είμαστε πλέον σχετικά... έμπειροι ως προς το τι επαγγέλλονται για την πλειοψηφία των ανθρώπων. Μια ματιά στις ειδήσεις ή τα... «SOS της εβδομάδος» αρκεί για να σφιχτεί η καρδιά μας...

Και σε αυτήν την φάση που στο γνωστό ρηθέν «ποιός κυβερνά αυτόν τον τόπο» μια πεντακάθαρη απάντηση είναι «σίγουρα όχι εμείς», δείχνει πολύ σημαντικό το να καταφέρουμε να διατηρήσουμε αναμμένη τη σπίθα του αυτόβουλου, σε όλα εκείνα που τα Μνημόνια δεν φτάνουν.
Έχω γράψει πολλές φορές ότι σε προσωπικό επίπεδο μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε κάθε είδος επιρροής στην κατεύθυνση μιας δημιουργικής εξέλιξης, αρκεί βέβαια να το θέλουμε και να στοχεύσουμε σε αυτό.

Τι μπορούμε λοιπόν να αντιτάξουμε σε αυτήν την λαίλαπα που σαρώνει την Ελλάδα και τον καθένα μας προσωπικά; Η αντίσταση-επανάσταση είναι βέβαια μια λύση και φαίνεται πως νομοτελειακά βαδίζουμε προς αυτήν. Όμως, όπως ο πόλεμος θέλει την προετοιμασία του, έτσι και μια νικηφόρα αντίσταση έχει και τα προαπαιτούμενα της...

Σε μια περίοδο που στο κοινωνικοπολιτικό μέτωπο οι τελευταίες ικμάδες αθωότητας παίρνουν την άγουσα προς τα αποδυτήρια και το ένα τρομακτικό σενάριο αντικαθίσταται τάχιστα από ένα ακόμη χειρότερο, δύο πράγματα μπορούν να μας κρατήσουν ψυχικά ζωντανούς και κατά συνέπεια ελεύθερους: Η πνευματικότητα μας, συνυφασμένη με αναλλοίωτες αξίες και ο έρωτας.
Αμφότερα συντηρούν την προσωπική μας ελευθερία, ακόμη κι αν είναι σκεπασμένη κάτω από τόνους χειραγώγησης, αφού στην πραγματικότητα ένας ελεύθερος άνθρωπος διατηρεί την ιδιότητα του όσες φορές κι αν τον σκλαβώσουν.

Ευτυχώς έχουμε ακόμη το δικαίωμα να ερωτευτούμε ελεύθερα. Ας μην το θεωρούμε αυτονόητο, αφού σε κάποιες όχι πολύ μακρινές μας χώρες, ο αληθινός έρωτας είναι δέσμιος κοινωνικών επιταγών και τιμωρείται με θάνατο. Πολύ πρόσφατα είδα σε βίντεο τον λιθοβολισμό δύο νέων που τόλμησαν» να αμφισβητήσουν τα ασφυκτικά ήθη της κοινωνίας τους.

Όταν λοιπόν οι ουρανοί μας δίνουν τέτοιες ευκαιρίες καλό είναι να μην κλείνουμε τα μάτια, αφήνοντας τη μιζέρια να μας κυριεύσει.

Αυτές τις ημέρες, η Αφροδίτη και η Δήμητρα απλώνουν τα δικά τους πέπλα στην καθημερινότητα μας, διευρύνοντας τον κύκλο των επαφών μας και φέρνοντας μας κοντά σε υποψήφιες «αδελφές ψυχές». Η αδελφοσύνη μπορεί να είναι τόσο πνευματική όσο και ψυχική, χωρίς βέβαια να εξαιρούνται και οι πιο πικάντικες καθαυτό ερωτικές περιπέτειες, κάθε άλλο...

Όσον αφορά στα ζώδια, οι Παρθένοι και οι Ιχθύες μαζί με μια μερίδα Λεόντων και Υδροχόων, έχουν προτεραιότητα στα παιχνίδια της καρδιάς, ωστόσο κανείς δεν είναι αποκλεισμένος από αυτά. Ο έρωτας σε όλες τις μορφές του υπάρχει και για τα δώδεκα ζώδια και πιστέψτε με αν η καρδιά μας είναι καθαρή, απαλλαγμένη από πεποιθήσεις και νοητικές σκιές, συνωμοτώντας θα μας οδηγήσει μπροστά στο πρόσωπο που αξίζει την καθαρότητα μας.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.


©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved