Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 29/7

Τι πρέπει να προσέξουμε και τι να εκμεταλλευτούμε σήμερα;

Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 29/7

Καλημέρα και καλή εβδομάδα!

Την ώρα που η Βρετανία αναμένει έσοδα 300εκ. ευρώ από τα βασιλικά γεννητούρια αποδεικνύοντας για μια ακόμη φορά ότι οι Άγγλοι ξέρουν να «μαζεύουν» το χρήμα η Ελλάδα περιμένει να εκταμιεύσει σήμερα στην επιρροή του τριγώνου Αφροδίτης – Πλούτωνα τη δόση από το EFSF, αφού πρώτα υπόγραψε ένα ακόμα μνημόνιο 22 μέτρων. Και που θα πάνε αυτά τα λεφτά; Όπου έχουν πάει και τις προηγούμενες φορές από τη μια τσέπη των δανειστών στην άλλη. Για αυτή την «επιτυχία» θα βγάλει και άλλο διάγγελμα ο πρωθυπουργός; Μη ξοδεύεται. Ας βάλουν πάλι το πρώτο βίντεο με το τηλεοπτικό μήνυμα για την «κοσμοϊστορική» επιτυχία σχετικά με το ΦΠΑ στην εστίαση. Δεν χρειάζεται τίποτα άλλο. Τα λέει όλα ο πρωθυπουργός σε μια κρίση αυτογνωσίας, διότι αν τα πούμε εμείς κινδυνεύουμε να κατηγορηθούμε για προσβολή προσωπικότητας, περιύβριση αρχής και πιθανόν αποκάλυψη κρατικού μυστικού.


Η εξίσωση της ημέρας και η ερμηνεία της

Αφροδίτη=Άρης/Κιούπιντο=Ήλιος/Άρης=Δίας/Ποσάιντον=Ποσειδώνας/Βουλκανους

Γάμος από αγάπη. Ερωτική διάθεση. Δραστηριότητες μαζί με αγαπημένους άλλους. Ευτυχία από πνευματικές δραστηριότητες ή από την τοποθέτηση προς τη ζωή. Διαψεύσεις. Εξιδανικεύσεις.


Συμβουλή

Η αντίστροφη μέτρηση για τον Αύγουστο έχει ξεκινήσει. Βασανιστικά ή απολαυστικά αργά εξαρτάται από το τι κάνετε τώρα αλλά και τι βλέπετε κοιτώντας προς το μέρος του. Η Σελήνη πάντως στον Ταύρο υπέρμαχος του «το καλό πράγμα αργεί να γίνει» σας ενθαρρύνει να τελειώσετε χωρίς βιασύνη οικονομικά και πρακτικά πράγματα και εν συνεχεία να «πέσετε» (στα κιλά δύσκολο), στην ξαπλώστρα, στα μαγειρευτά και τα γλυκά ή στην αγκαλιά του έρωτα. Ευνοούνται: Οι πληρωμές. Οι αγορές. Το τραγούδι. Αποφύγετε: Την ξεροκεφαλιά. Τη ζήλια. Συμπεριφορές/κουβέντες κόκκινο πανί.


Το απόφθεγμα της ημέρας: «Όταν ένας άντρας αγαπά μια γυναίκα δεν μπορεί να συγκεντρωθεί σε τίποτα άλλο» Percy Sledge


Το τραγούδι της ημέρας: Βίκυ Μοσχολιού – Άσπρα, κόκκινα, κίτρινα, μπλε

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.




*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;


Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved