Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 28/7

Τι πρέπει να προσέξουμε και τι να εκμεταλλευτούμε σήμερα;

Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 28/7

Καλημέρα σε όλους!

Κυριακή σήμερα, και τίθεται ο εξής προβληματισμός: Την Κυριακή θα τη συγκαταλέγουμε πλέον στις αργίες ή στις εργάσιμες μέρες; Πάντως παρά τον «ελιγμό» της κυβέρνησης, όσον αφορά την επέμβαση των μητροπολιτών για ν' ανοίγουν τα μαγαζιά στις 11 το πρωί, οι αντιδράσεις από εμπόρους, εργαζόμενους και πολίτες συνεχίζονται. Μήπως η κυβέρνηση με αυτά τα μέτρα περιμένει να πάρει το «αντίδωρο» της ψήφου την Κυριακή των εκλογών;


Προχωράμε στην προεπισκόπηση της εβδομάδος που έρχεται.

Η Δευτέρα είναι μια μέρα που όλα θα κριθούν στο νήμα. Η θέση της Αφροδίτης, τόσο από άποψη ζωδιακή θέσης όσο και μοίρας, δείχνει το ενδεχόμενο να έρθουν στην επιφάνεια μυστικές κινήσεις με άρωμα χρήματος και/ή γυναίκας.

Την Τρίτη ο Άρης από θέση πτώσης και σε μοίρα έξαρσης είναι εξαιρετικά επικίνδυνος. Σφοδρότητα στα λόγια και ρεβανσισμός. Ίσως υπάρξει εφαρμογή ενός μελετημένου σχεδίου. Πιθανή επίθεση, σύλληψη ή μάχη.

Την Τετάρτη ο Άρης συνεχίζει να είναι δριμύς. Οι κουβέντες θα είναι έντονες ή εριστικές, ενώ κάποιο ταξίδι της κυβέρνησης ίσως προκαλέσει.

Η Πέμπτη, πρωτομηνιά, είναι άκρως επικοινωνιακή με τη Σελήνη στους Διδύμους αλλά με πολλά καρφώματα στην πολιτική ζωή του τόπου.

Την Παρασκευή ίσως κάποιοι προσπαθήσουν να εκμεταλλευτούν τη χαλαρότητα λόγω Αυγούστου. για να δημιουργήσουν ένα κομφούζιο. Ό Άρης σε σύνοδο με τον Ωροσκόπο της Ελλάδος δείχνει εκρήξεις και κόντρες, αντεγκλήσεις, χειρουργεία και ριπές όπλων.


Η εξίσωση της ημέρας και η ερμηνεία της

Ερμής=Αφροδίτη/Πλούτωνας=Άφροδίτη/Άρης=Ουρανός/Ποσειδώνας=Σελήνη/Ζευς

Στροφή της τύχης. Προετοιμασία για ευχάριστες αλλαγές. Επαφές με νεώτερους συγγενείς. Πνευματικές συζητήσεις και υπαρξιακοί προβληματισμοί. Χρησιμοποιώντας το μυαλό δημιουργικά.


Συμβουλή

Ο δεύτερος καλοκαιρινός μήνας φτάνει στο τέλος του με κούραση και πιθανές εντάσεις ή έντονες προσπάθειες όπως δείχνει το τετράγωνο του Ήλιου με τον Κρόνο και η αντίθεση του Άρη με τον Πλούτωνα. Ευκαιρίες, ωστόσο, πάντα υπάρχουν και σε αυτό σήμερα, τελευταία Κυριακή του Ιούλη, συνηγορεί και το εξάγωνο της Αφροδίτης με το Δία. Αν κινηθείτε με γνώμονα πραγματικά τι σας ευχαριστεί, και όχι από φόβο, πως θα κρίνουν οι άλλοι τις επιλογές σας τότε θα περάσετε πραγματικά όμορφα.


Το απόφθεγμα της ημέρας: «Δεν είσαι ποτέ πολύ μεγάλος για να βάλεις έναν ακόμα στόχο ή να ονειρευτείς ένα καινούργιο όνειρο» C.S. Lewis


Η σωστή απάντηση στο χθεσινό κουίζ είναι: Γ) Να προσληφθεί υπό όρους


Το τραγούδι της ημέρας: Μια αγάπη για το καλοκαίρι – Καίτη Χωματά

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved