Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 27/7 έως 29/7

Σελήνη στον Κριό – Πήραν φωτιά τα καύσιμα και που είναι ο πυροσβέστης

Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 27/7 έως 29/7

Με τη θερμοκρασία να ανεβαίνει σε όλα τα επίπεδα και την καυτή ζέστη να μας πυρακτώνει, η Σελήνη περνάει στο δυναμικό Κριό σήμερα 27/7, τριάντα λεπτά μετά τα μεσάνυχτα.
Εκτός από τις μετεωρολογικές συνθήκες και οι αστρολογικές, μας δίνουν την αίσθηση ενός μίνι καύσωνα με την αδρεναλίνη να προκαλεί συναισθηματική ηλίαση.

Στις 8.12 το πρωί η αρμονική όψη με τον Ήλιο, μας δίνει ως το μεσημέρι την αίσθηση του αρχηγού, στο παιχνίδι της καθημερινότητας.
Όπου και αν είμαστε με ότι και αν ασχολούμαστε, η δράση θα είναι έντονη, το ίδιο και η επιθυμία να οργανώσουμε την ημέρα μας θεαματικά και δυναμικά.

Στις 1.00 το μεσημέρι η δυσαρμονική όψη με το Δία μας κάνει να υπερβάλλουμε, ενώ πολλοί θα είναι αυτοί που θα προσπαθήσουν να επιβάλλουν τις επιθυμίες τους στους άλλους.
Η μέρα έχει απαιτήσεις που προβάλλονται παρορμητικά και πιεστικά. Άλλοι ξεσηκώνονται ευχάριστα και δεν μετανιώνουν για το αποτέλεσμα και άλλοι ενοχλούνται από τις συνεχείς προτροπές και τη βαβούρα γύρω τους.

Η ένταση αυτή κορυφώνεται στις 17.22 και 17.49 το απόγευμα με τις δυσαρμονικές όψεις με Άρη και Πλούτωνα, που προκαλούν καυγάδες, διαφωνίες, παρεξηγήσεις, εριστικές συμπεριφορές και χρειάζεται μεγάλη προσοχή στην οδήγηση, στα σπορ και σε οτιδήποτε κάνουμε.

Η ένταση θα είναι αμείωτη ως το βράδυ, που στις 22.55 κορυφώνεται η σύνοδος με τον Ουρανό, γεγονός που φέρνει εκρήξεις, ανατροπές και απρόσμενες καταστάσεις.
Έχει σημασία αυτή την ημέρα να ελέγξουμε τα νεύρα και τις επιδιώξεις μας και να μην κάνουμε ότι μας κατέβει στο κεφάλι. Επίσης η μέρα είναι εντελώς ακατάλληλη για να λύσουμε προσωπικές διενέξεις βγάζοντας τα απωθημένα μας.


Στις 28/7 πλέον στις 5.19 το πρωί η δυσαρμονική όψη με τον Ερμή δυσκολεύει την επικοινωνία μας τουλάχιστον ως το μεσημέρι, αλλά και την υπόλοιπη ημέρα καλό θα ήταν να μην εμπλακούμε σε συζητήσεις και διαπραγματεύσεις γιατί δεν θα οδηγηθούμε πουθενά.


Στις 29/7 στις 7.43 το πρωί η Σελήνη περνάει στον Ταύρο χαλαρώνοντας τα σφιγμένα σαγόνια μας.


Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι βρίσκονται σε υπερένταση, ανησυχία και έντονο στρες, ψάχνοντας να διοχετεύσουν την ενέργειά τους. Αν το καταφέρουν επιτυχώς θα λάβουν μεγάλη ικανοποίηση. Αν όχι, προσοχή στα ξεσπάσματα και στις ακρότητες.

Δίδυμοι, Τοξότες, Λέοντες και Υδροχόοι, εκφράζουν απόλυτα τη ρήση «βαράτε με και ας κλαίω» υποκύπτοντας σε δελεασμούς και μπαίνοντας στο παιχνίδι κάποιων άλλων.

Παρθένοι, Ιχθύες, Ταύροι και Σκορπιοί, προσπαθούν να μείνουν αμέτοχοι στις πολύβουες καταστάσεις, προτιμώντας την ησυχία και την απομόνωση, απολαμβάνοντας ήσυχα τις στιγμές.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved