Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 26/7

Τι πρέπει να προσέξουμε και τι να εκμεταλλευτούμε σήμερα;

Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 26/7


Σχολιάζοντας την επικαιρότητα

Τα ιδιωτικά κανάλια με σημαία την κρίση μας κατακλύζουν με τούρκικες σειρές. Πολλοί τα παρακολουθούν φανατικά κάνοντας τους Τούρκους να ζητωκραυγάζουν από χαρά. Η γλώσσα τους περνά στην καθημερινότητα των Ελλήνων ενθαρρύνοντας Τουρκική εφημερίδα να στέλνει μήνυμα στους Έλληνες «αν είσαι άνεργος, μάθε τούρκικα και θα κάνεις περίλαμπρη καριέρα». Πότε; Μπορεί και τώρα αν πας Τουρκία, μπορεί κι μετά όταν θα έρθουν αυτοί εδώ, τουλάχιστον έτσι ευελπιστούν. Με αυτά που συμβαίνουν στην ελληνική βουλή μήπως οι καναλάρχες θα 'πρεπε να σκεφτούν το ενδεχόμενο να έχουν απευθείας σύνδεση με το ελληνικό κοινοβούλιο. Μιλάμε για ριάλιτι σόου με εγγυημένη θεαματικότητα. Η κυρία Ζαρούλια σε μια προσπάθεια να κάνει ρίμα ρωτά τον κ. Δραγασάκη «βγήκε από τη μπουζού η πρεζού;». Ο Αντώνης Σαμαράς απευθυνόμενος στον εαυτό του λέει «Γ... το κεφάλι μου μ..... Το μόνο πρόβλημα είναι πως αυτό το σόου δεν θα μπορεί να κάνει κάτι με την ανεργία γιατί το επάγγελμα του βουλευτή είναι κλειστό.

Η εξίσωση της ημέρας και η ερμηνεία της

Αφροδίτη=Κρόνος/Άδης=Κιούπιντο/Άδης=Σελήνη/Άδης=Ποσειδώνας=Ουρανός/Βουλκάνους

Πρόωρη γέννηση. Κοιλιακές ασθένειες. Σχέσεις που αποδοκιμάζονται. Κακοτυχία στον έρωτα. Αγάπη – δοκιμασία. Συναισθηματικά ναυάγια. Μοιχεία. Ξαφνικοί έρωτες.

Συμβουλή

Τοξικές σχέσεις! Η Αφροδίτη βρίσκεται στην Παρθένο, το ζώδιο που σχετίζεται με την υγεία σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα δείχνοντας ότι σήμερα κάποιες συναναστροφές ή σχέσεις μπορεί να είναι δηλητηριώδεις και να σας «αρρωστήσουν». Το προλαμβάνειν είναι καλύτερο του θεραπεύειν για αυτό προνοείστε κι αμυνθείτε. Αν χρειαστεί, μια γερή δόση αντιβιοτικού «άντε γεια» θα έχει αργή αλλά σταθερή δράση. Κανόνες υγιεινής και καθαριότητας τηρήστε στην καθημερινότητα σας γιατί πιθανόν να σας επισκεφθούν μυρμήγκια, έντομα και ζωύφια.

Επιτρέπεται: Το θέατρο. Θρησκευτικά ενδιαφέροντα. Ψεκασμός σε κρυφά σημεία. Φωτογραφήσεις. Μάσκα ύπνου. Ρομαντικό σκηνικό.

Αποφύγετε: Τις επικρίσεις και την υποβάθμιση των άλλων. Προϊόντα που δεν σας είναι χρήσιμα. Τις συναισθηματικές επενδύσεις. Να φορέσετε ροζ γυαλιά στον έρωτα.

Το απόφθεγμα της ημέρας: «Η καλοσύνη, όταν μιλάς, δημιουργεί εμπιστοσύνη. Η καλοσύνη, όταν, σκέφτεσαι δημιουργεί βάθος. Η καλοσύνη, όταν δίνεις, δημιουργεί αγάπη.» Λάο Τσε

Το τραγούδι της ημέρας: Άλκηστις Πρωτοψάλτη – Πάμε Χαβάη

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved