Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 25/7

Τι πρέπει να προσέξουμε και τι να εκμεταλλευτούμε σήμερα;

Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 25/7


Σχολιάζοντας την επικαιρότητα

Καλημέρα σε όλους τους φίλους!
Η κυβέρνηση παρέχει έργο. Ανέβασε το έλλειμμα σε ποσοστό 160,5 % του ΑΕΠ και έβαλε τη θεία Προκοπία από το Απανοχώρι να γίνει χάκερ προκειμένου να υποβάλλει φορολογική δήλωση. Τον κλειδάριθμό τον «κατέβασε» όμως το σύστημα συνεχώς πέφτει. Μάλλον το ΤΑΧΙS προέρχεται από το «Θα το πετάξεις» ή «Θα τα τινάξεις» με τα υπογλώσσια να μην τα χορηγεί πια ο ΕΟΠΠΥ. Από την άλλη, την ώρα που το αστρολογικό σκηνικό δείχνει ότι βρισκόμαστε σε μία περίοδο που βράζουν τα αίματα, Χρυσή Αυγή, Γ. Καμίνης και Ν. Δένδιας αποφάσισαν εχτές να συγκρουστούν για το «συσσίτιο» τροφίμων και ρούχων (Αφροδίτη αντίθεση Ποσειδώνα) αποφασισμένοι να φτάσουν αμφότεροι τα πράγματα στα άκρα (Άρης αντίθεση Πλούτωνας).

Η εξίσωση της ημέρας και η ερμηνεία της

Ήλιος=Ποσειδώνας/ΜηδενικήΚριου=Δίας/Άδμητος=Σελήνη/ΒόρειοςΔεσμός=Άρης/Ουρανός=Ουρανός/ΚρόνοςΥποθετικός=Ερμής/Δίας

Παράλογες απαιτήσεις. Ψευδαισθήσεις. Αγριότητες. Ξαφνικό χτύπημα. Δεσποτισμός. Ημέρες οργής από κυβερνητικές αποφάσεις. Ασθένειες του αίματος. Προβλήματα που σχετίζονται με εξαρτήσεις, φάρμακα και ουσίες. Θέματα με επιδόματα, συντάξεις, τόκους, καταθέσεις. Συνύπαρξη με άτομο του αντίθετου φύλου. Αεικίνητο σώμα.

Συμβουλή

Στην επιρροή της Αφροδίτης σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα ο έρωτας είναι τυφλός και η τρέλα τον συνοδεύει. Στην προσπάθειά σας να βάλετε μια τάξη σε σχέσεις και συνεργασίες ίσως τελικά τα κάνετε σαλάτα. Προσέχετε τις μπερδεμένες καταστάσεις και άτομα που το status τους γράφει «complicated». Φορέστε μπρατσάκια και βατραχοπέδιλα για να «κολυμπήσετε» σε πάση φύσεως συναλλαγές που σχετίζονται με χρήματα και ναι το «μα πως την πάτησες έτσι;» δηλώνει επίκριση και όχι συμπόνια.

Ευνοούνται: Το μπλουμ στην κολυμπήθρα, την πισίνα, τη θάλασσα, το λάδι. Καφές με θέα το Αιγαίο. Ο χορός. Το κρυφτό. Επισκέψεις στην εκκλησία. Το ρίξιμο των χαρτιών. Οτιδήποτε κάτι συμβολίζει.

Φυλαχτείτε: Από την τεμπελιά. Τα ψέματα. Το «ψάρεμα». Τα προσχήματα. Τις θαλάσσιες μολύνσεις. Τις αθώες περιστέρες.

Το απόφθεγμα της ημέρας: «Μια συννεφιασμένη μέρα δεν μπορεί να τα βάλει με μια ηλιόλουστη προδιάθεση.» William Arthur Ward

Το τραγούδι της ημέρας: Νίνο – Απόψε δεν πάμε σπίτι

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved