Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 24/7

Τι πρέπει να προσέξουμε και τι να εκμεταλλευτούμε σήμερα;

Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 24/7


Σχολιάζοντας την επικαιρότητα

Λιοντάρι η Ελλάδα με βάση το χάρτη της μεταπολίτευσης της 24ης Ιουλίου του 1974 και η ηλιακή χρονιά 2013-2014 θα σημαδευτεί από απρόβλεπτα γεγονότα, από αυτά που κάποιος δεν περιμένει ή δεν μπορεί να φανταστεί ότι είναι δυνατόν να φέρουν τα πάνω - κάτω. Στην επιρροή της αντίθεσης Άρης – Πλούτωνα οι μέρες που διανύουμε είναι δύσκολες και εγκυμονούν κινδύνους για τους οποίους η ελληνική κυβέρνηση φαίνεται ότι θα βρεθεί για μια ακόμη φορά απροετοίμαστη. Ωστόσο, καθότι ό, τι είναι το μυαλό και η καρδιά για τον άνθρωπο είναι η Ελλάδα για την ανθρωπότητα, μην απορήσετε αν στη διάρκεια της χρονική περίοδο 23/7/2013- 24/7/2014 ο κόσμος όλος φωνάξει Ζήτω η Ελλάς!

Η εξίσωση της ημέρας και η ερμηνεία της

Άρης=Ζευς/ΜηδενικήΚριου=Ποσειδώνας/Ποσάιντον=Ήλιος/Απόλλων=Σελήνη

Θερμό επεισόδιο. Πολεμική σύρραξη. Πυροβόλα. Φλογοβόλα. Άρνηση ενός δόγματος, πίστης ή ιδέας. Προφάσεις. Επιτυχίες από βιομηχανίες ή επιστημονικές κοινότητες. Εγκεφαλική δραστηριότητα.

Συμβουλή

Upgrade! Αν μια σχέση, εργασία ή δραστηριότητα έχει θέση μπακατέλας στη ζωή σας σήμερα ευνοείται να την αντικαταστήσετε ή να την αναβαθμίσετε. Πηγαίνετε στον πίνακα ελέγχου και αφού κάνετε απεγκατάσταση των προγραμμάτων που δεν λειτουργών εν συνεχεία κάνετε update με πιο ενημερωμένες εκδόσεις σε όλους τους τομείς της ζωής σας.

Ευνοούνται: Επισκέψεις στη ΔΕΗ, καταστήματα ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών ειδών ή κινητής τηλεφωνίας και για ό, τι λειτουργεί με ρεύμα ή μπαταρία. Το εκκεντρικό στυλ. Ασχολίες στο ιντερνέτ. Συναυλίες από μπάντες. Πάρτι.

Προσέχετε: Βραχυκυκλώματα, hacking, εκρήξεις, αποκαλύψεις, προβλήματα με Η/Υ.

Το απόφθεγμα της ημέρας: «Τα επερχόμενα γεγονότα ρίχνουν τη σκιά τους από πριν.» Thomas Campbell

Το τραγούδι της ημέρας: Φατμέ – Το καλοκαιράκι

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved