Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 23/7

Τι πρέπει να προσέξουμε και τι να εκμεταλλευτούμε σήμερα;

Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 23/7


Σχολιάζοντας την επικαιρότητα

Μετά την επίσκεψη του υπουργού οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, υποστηρικτή του προγράμματος λιτότητας, τόσο στην Ελλάδα όσο και γενικότερα στην Ευρώπη, ακολουθεί η επίσκεψη του Αμερικάνου υπουργού οικονομικών Τζακ Λιου, εκπροσωπώντας την ανάπτυξη. Τυχαίο; Όσο τυχαίο είναι ότι ο Τζακ Λιου ήθελε να μας πει το «ξέρετε(!) ότι ήμουν στη Μόσχα». Όχι δεν το ξέραμε! Εδώ δεν ξέραμε ότι στην ατζέντα του Αντώνη Σαμαρά υπήρχε ταξιδάκι για τις ΗΠΑ στις 8 Αυγούστου που είναι και πρωθυπουργός μας, για σένα θα ξέραμε; Κάτσε όμως γιατί εσύ κάτι θες να πεις, έλα πες το! «ΗΠΑ – Ρωσία δεσμευόμαστε για ανάπτυξη». Δηλαδή με απλά ελληνικά Γερμανία= λιτότητα ή ΗΠΑ – Ρωσία = ανάπτυξη. Εκλογές μου θυμίζει αυτό το δίλημμα. Και για να δείτε τι σας έχω για μετά, με την επίσκεψη του Αμερικάνου υπουργού οικονομικών πραγματοποιείται δημοσκόπηση τυχαία (;) με τον «εκλεκτό» Α. Τσίπρα να παίρνει κεφάλι (κάτι που είχαμε υποδείξει και στους Χρησμούς Ιουλίου και στα Σεληνιακά Φαινόμενα του Ιουλίου). Περισσότερα στο άρθρο για τα γενέθλια της Ελλάδας την Τετάρτη.

Η εξίσωση της ημέρας και η ερμηνεία της

Ήλιος=Αφροδίτη/Μηδενική Κριού=Δίας/Πλούτωνας=Άδης/Άδμητος=Άρης/Πλούτωνας=Ερμής/Άδης

Επίδειξη του πιο όμορφου που έχετε. Παίρνοντας τη μερίδα του λέοντος. Ασχήμια και καταπιεσμένα συναισθήματα. Θέματα αστικής διοίκησης. Νευρική υπερένταση. Θορυβώδης νεολαία.

Συμβουλή

Με τη Σελήνη στον Υδροχόο μην περιμένετε η σημερινή μέρα να είναι μια συνηθισμένη μέρα ή αυτό που λέμε «μια από τα ίδια». Αλλιώς θα την περιμένετε και αλλιώς θα σας βγει και αυτό γιατί ο Υδροχόος εξουσιάζεται από τον Ουρανό, τον πλανήτη της ανατροπής και της αλλαγής σχεδίων. Στο πρόγραμμα είναι να ξαφνιαστείτε από νέα, αποκαλύψεις, απρόβλεπτες εξελίξεις και πράγματα που δεν τα χωρά ο νους σας.

Πατήστε enter σε: Εξόδους με φίλους. Νέες τεχνικές και web εφαρμογές. Εκπλήξεις. Ροκ μουσική.

Πατήστε delete σε: «Πρέπει και μη». Βαρετά ενδιαφέροντα. Εκσφενδονίσεις αντικειμένων και δη συσκευών.

Το απόφθεγμα της ημέρας: «Η μεγαλύτερη σιγουριά είναι ότι τα πάντα αλλάζουν» John F. Kennedy

Το τραγούδι της ημέρας: Λαθρεπιβάτες - Απόψε λέω να μη κοιμηθούμε

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved