Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 22/7 έως 24/7

Σελήνη στον Υδροχόο – Η Πανσέληνος των στριμωγμένων επιδιώξεων

Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 22/7 έως 24/7





Με ένα καλοκαιρινό φεγγάρι που λάμπει πάνω από τα κεφάλια μας όλο το Σαββατοκύριακο, η Σελήνη περνάει στον Υδροχόο σήμερα 22/7 στις 9.08 το βράδυ, για να κορυφώσει τη λάμψη και την επιρροή της.
Η αντιπαλότητα που αισθανόμαστε μέσα μας κατά στιγμές, γίνεται αξεπέραστη αυτό το βράδυ, εφόσον στις 9.15 η αντίθεση με τον Ήλιο, σηματοδοτεί την κορύφωση μιας πιεστικής και αγωνιώδους Πανσελήνου.
Μέσα μας υπάρχει ένα ηφαίστειο που βράζει και αποζητά την έκρηξη, που απευχόμαστε να είναι αρνητική, αλλά χρειάζεται αρκετή προσπάθεια για το αντίθετο.
Το βράδυ αυτό, πρέπει να καταφέρουμε είναι να δείξουμε ευρύτητα πνεύματος, μεγαλοψυχία, κατανόηση, συγκατάβαση, δίνοντας άπλετο χώρο στους άλλους και στον εαυτό μας, ώστε να χωρέσουν όλες οι επιθυμίες και οι ανάγκες. Στην αντίθεση περίπτωση, οι συγκρούσεις θα είναι αναπόφευκτες και η αποξένωση χαοτική.
Κάποιοι θα μπορέσουν να υπερβούν τους εαυτούς τους, κάποιοι άλλοι όχι.

Στις 23/7 πλέον στις 5.02 το πρωί, η δυσαρμονική όψη με τον Κρόνο, ανοίγει την ημέρα με δύο διαφορετικές αισθήσεις. Η μία είναι αυτή της απώλειας και η άλλη εκείνη της ανασυγκρότησης και της αναθεώρησης.
Το μυαλό δουλεύει περισσότερο από τα συναισθήματα, ενώ διανοητικές θεωρίες και εκλογικεύσεις μας κατακλύζουν ως αργά το μεσημέρι.
Στις 5.00 το απόγευμα η αρμονική όψη με τον Ουρανό κυβερνήτη του ζωδίου που φιλοξενεί τη Σελήνη, δίνει μια άλλη διάσταση στη μέχρι τώρα πραγματικότητα.
Ανασκουμπωνόμαστε και βλέπουμε τα πράγματα με άλλο μάτι, προσπαθώντας ως το βράδυ να δημιουργήσουμε ανατροπές μέσα από μια ρεαλιστική και ίσως και ψυχρή στάση.
Οι αποφάσεις μας βάζουν την καρδιά στην άκρη, κλείνουν τα αυτιά τους στις προτροπές της και επιλέγουν μια νέα κατεύθυνση, η οποία θα ανατραπεί και αυτή γρήγορα.

Στις 24/7 μέχρι τις 9.23 το βράδυ που η Σελήνη περνάει στους Ιχθύες, δεν θα συναντήσει άλλον πλανήτη στο διάβα της, αφήνοντάς μας σε περισυλλογή σκέψεων, δρώμενων και δεδομένων που μας έχουν εμφανιστεί και χρειάζονται εξονυχιστική επεξεργασία.

Υδροχόοι, Σκορπιοί, Λέοντες και Ταύροι αναγκάζονται να δουν κατάματα κάποιες αλήθειες, καθώς οι αποκαλύψεις γίνονται η μία μετά την άλλη. Χρειάζεται ψυχραιμία και επίδειξη ανωτερότητας, ώστε να καλυφθεί το συναισθηματικό κενό, που πιθανότατα να δημιουργηθεί.

Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι δυσκολεύονται πολύ να κατανοήσουν κάποια γεγονότα που πέφτουν σαν τούβλα στο κεφάλι τους και η αναστάτωση που δέχονται είναι έντονη. Ο θυμός σαν πρώτη αντίδραση μπορεί να είναι δικαιολογημένος. Σαν συνέχεια όμως, θα αποβεί καταστροφικός.

Ιχθύες, Παρθένοι, Δίδυμοι και Τοξότες βρίσκουν ευκολότερα τη χρυσή τομή και χειρίζονται καλύτερα από όλους την ενέργεια της Πανσελήνου, βιώνοντας και συγκινησιακές στιγμές.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved