Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 16/7 έως 18/7

Σελήνη στο Σκορπιό – Χρέωση λαθών και απόσβεση παθών

Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 16/7 έως 18/7


Μετά από ένα διήμερο ψυχολογικής αναταραχής, η Σελήνη περνάει στο Σκορπιό σήμερα 16/7 στις 5.25 το απόγευμα, για να συμμετέχει σε ένα διήμερο καθοριστικό και σημαντικό.
Στη διάρκειά του το πλανητικό σκηνικό λαμποκοπά κάτω από ένα Μεγάλο Τρίγωνο σπάνιας ενέργειας που θα πρέπει να την αξιολογήσουμε όσο το δυνατόν καλύτερα για να αποβεί προς όφελός μας.
Στις 9.13 το βράδυ η αρμονική όψη με τον Άρη που μόλις έχει περάσει στον Καρκίνο, μας κινητοποιεί προς ουσιαστικές και εύστοχες πρωτοβουλίες, θέλοντας αυτό το βράδυ να κινήσουμε κάποιες διαδικασίες σε όλα τα επίπεδα.

Στις 17/7 στις 1.43 μετά τα μεσάνυχτα η αρμονική όψη με το Δία, στις 1.59 η σύνοδος με τον Κρόνο και στις 2.10 η αρμονική όψη με τον Ποσειδώνα, συνθέτουν ένα Μεγάλο Τρίγωνο συμπαντικής ενέργειας της οποίας η επιρροή δεν είναι συνηθισμένη και γίνεται δύσκολα αναγνωρίσιμη από τους περισσότερους.
Η υπερβολή πρωτοστατεί με τον έναν ή τον άλλο τρόπο, δηλαδή κάποιοι γίνονται αυστηρότεροι και κάποιοι άλλοι χαλαρώνουν ακόμα πιο πολύ, ψάχνοντας όμως ένα κοινό σημείο. Τη δίκαιη λύση που θα αποφέρει τη σύμπνοια, αποκαθιστώντας καταστάσεις που μας καταπλάκωναν στο παρελθόν. Το βράδυ αυτό είναι ξεχωριστό, με συναισθηματική προσήλωση, ιδανικό για διαλογισμό, πνευματικές συγκεντρώσεις, προσευχή και προσεγγίσεις σε ανθρώπους με τους οποίους έχουμε απομακρυνθεί.
Στις 10.47 το πρωί η αρμονική όψη με τον Πλούτωνα ανοίγει και συνεχίζει την ημέρα ως το απόγευμα με μια επιπλέον αίσθηση: Tη θέληση για την επίτευξη ενός σκοπού, η οποία αναδύεται μέσα από την ανάγκη να ανταποδώσουμε είτε το καλό είτε το κακό.
Στην ανταπόδοση αυτή δεν εξαιρείται τίποτα και κανείς, γι αυτό η μέρα τείνει να είναι πολύ έντονη.
Στις 5.30 το απόγευμα η αρμονική όψη με τον ανάδρομο Ερμή κλείνει την ημέρα με την αίσθηση πως έχουμε καταφέρει να υπερβούμε τον εαυτό μας, εφόσον έχουμε ξεπεράσει τις διανοητικές παγίδες και έχουμε εμμείνει στο συναισθηματικό μας στόχο.
Στις 18/7 στις 12.34 το μεσημέρι η δυσαρμονική όψη με την Αφροδίτη που επηρεάζει από το πρωί μπορεί να μας οδηγήσει σε σπατάλες πάσης φύσεως, ενώ στις 2.12 το μεσημέρι η αρμονική όψη με τον Ήλιο μας οδηγεί ως το απόγευμα σε διαφωτιστικές προτροπές και στην ανάγκη αυτοβελτίωσης.
Στις 8.55 το βράδυ η Σελήνη περνάει στον Τοξότη σαν ανακουφιστικό διάλλειμα μιας παράστασης που μας έχει καθηλώσει.

Σκορπιοί, Καρκίνοι, Ιχθύες, Παρθένοι, Αιγόκεροι και Ταύροι, καλούνται να αναμετρηθούν με τις ευαισθησίες τους αλλά και με τους δαίμονές τους και να ισορροπήσουν καταστάσεις σύμφωνα με τις δυνατότητές τους.

Δίδυμοι, Τοξότες, Λέοντες, Υδροχόοι, Ζυγοί και Κριοί, στην αντίπερα όχθη, παλεύουν να συμβιβαστούν με μια νέα πραγματικότητα, που η αποδοχή της για άλλους μοιάζει με ρώσικη ρουλέτα και για άλλους με την είσοδο στον παράδεισο.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved