Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 16/7

Τι πρέπει να προσέξουμε και τι να εκμεταλλευτούμε σήμερα;

Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 16/7


Σχολιάζοντας την επικαιρότητα
Της απεργίας! Χωρίς ΟΣΕ και προαστιακό, χωρίς γιατρούς και εργαζόμενους στα δημόσια νοσοκομεία και με συλλαλητήριο διαμαρτυρίας στο νέο μνημόνιο - πολυνομοσχέδιο, ξεκινά η σημερινή μέρα σε ένα καλοκαίρι που «καίει» και τα πιο κρίσιμά του ακόμα δεν τα έχουμε ζήσει. Όπως έχουμε γράψει και στα Σεληνιακά Φαινόμενα του Ιουλίου η Πανσέληνος της 22ας του μήνα είναι κρίσιμη. Αν λάβει κάνεις υπόψη του και τις όψεις που σχηματίζει ο Άρης με Ουρανό και Πλούτωνα εκείνο το διάστημα γίνεται αντιληπτό ότι το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα τα γεγονότα και εντάσεις θα έρχονται κατά κύματα.

Η εξίσωση της ημέρας και η ερμηνεία της

Άρης=Δίας/ΒόρειοςΔεσμός=Ερμής/Κρόνος=Κρόνος/Ζευς=Δίας/Κιούπιντο

Επιτυχής κοινή δράση. Ενώσεις. Οι κοινές δραστηριότητες. Ενασχολήσεις ως ζευγάρι. Απαραίτητη μετακίνηση. Φιλονικίες και διαφωνίες. Πυρκαγιές.

Συμβουλή

Το μεγάλο τρίγωνο Δία – Κρόνου – Ποσειδώνα που συμβαίνει αυτές τις ημέρες δεν έχει καμία σχέση με το θαύμα του success story. Το γεγονός ότι λαμβάνει χώρα στο υδάτινο στοιχείο δείχνει το δρόμο από όπου θα αντλήσετε δύναμη και θα γεμίσετε με αντοχή το καλοκαίρι της ύφεσης και της άδειας τσέπης. Στον δρόμο της εσωτερικότητας, της πνευματικότητας και της θρησκευτικότητας θα ταξιδέψετε και θα ανοίξετε την πόρτα στην ευδαιμονία (ευ + δαίμων) δηλαδή στο καλό πνεύμα ή στο θεϊκό φως που υπάρχει μέσα σας.
Πείτε ναι: Σε μια παραλία που δεν έχει χάσει την ομορφιά της. Σε ένα ταβερνάκι κοντά στη θάλασσα. Σε μια θεσπέσια παρέα. Στην προσευχή της τέχνης και της δημιουργίας κι όπου θα συναντήσετε το θαύμα που πάντα υπάρχει μέσα σας και περιμένει να το συναντήσετε.
Πείτε όχι: Στις ανούσιες σχέσεις. Στη ψεύτικη ευτυχία. Στην απληστία. Στον εντυπωσιασμό και στην παθητικότητα.

Το απόφθεγμα της ημέρας: «Το παράθυρο μέσα από το οποίο θα δεις τον κόσμο είσαι εσύ γι' αυτό φρόντισε να παραμένει καθαρό και φωτεινό.» George Bernard Shaw

Το τραγούδι της ημέρας: Σε όλα τα νησιά – Άλκηστις Πρωτοψάλτη

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved