Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 15/7

Τι πρέπει να προσέξουμε και τι να εκμεταλλευτούμε σήμερα;

Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 15/7

Σχολιάζοντας την επικαιρότητα

Καλημέρα και καλή εβδομάδα!

Επιμένων Ελληνικά! Ξεκινούν οι θερινές εκπτώσεις σήμερα και ευκαιρία δοθείσης σας υπενθυμίζουμε να «ψωνίζετε ελληνικά» γιατί με καφέ από τη Βραζιλία, τυρί από την Ολλανδία, πορτοκάλια από την Ισπανία και αυτοκίνητο από την Ιταλία η Ελλάδα μένει να γκρινιάζει για την ανεργία και να επευφημεί την ξενομανία. Τα ίδια λέει και ο πλανήτης της τύχης και της επέκτασης, ο Δίας, που είναι στον Καρκίνο δείχνοντας ότι η επιστροφή στις ρίζες και η αγορά προϊόντων από τον τόπο μας θα βοηθήσει την ελληνική οικονομία. Θυμηθείτε δεν φτάνει να ξέρετε ότι είναι κάτι καλό (έως εδώ καλά τα πάμε) χρειάζεται και να το πράξετε κιόλας.


Η εξίσωση της ημέρας και η ερμηνεία της

Άρης=Σελήνη/Κρόνος=Κρόνος/Ουρανός=ΚρόνοςΥποθετικός/Ποσάιντον=Ποσειδώνας/Βουλκάνους=Άδης/Μηδενική Κριού

Αποδυνάμωση. Βία που φέρνει θλίψη. Καταστρεπτικές δυνάμεις. Ξαφνικός τέλος μέσω τραυματισμού. Εκπτώσεις. Ζητήματα ανεργίας. Δραστηριότητες σε πολιτιστικούς τομείς.


Συμβουλή

Η Σελήνη σήμερα από το ζώδιο του Ζυγού συναντά τον σκληρό Πλούτωνα και τον απρόβλεπτο Ουρανό. Πράγμα που σημαίνει ότι αυτά που μέχρι πρότινος έδιναν χρώμα σε σχέσεις και συνεργασίες και τα βλέπατε ως έργα τέχνης ή ζωγραφικής, τώρα θα τα βλέπετε ως μουτζούρες και μάλιστα άχρωμες και άσχημες. Ξεσπάσματα και χωρισμοί είναι πολύ πιθανοί όπως και σχέσεις παράλληλες ή από αυτές που σκανδαλίζουν και αφήνουν τους άλλους με το στόμα ανοιχτό. Μειώστε στο μίνιμουμ την ανεκτικότητα και την υποχωρητικότητα σε κακές συμπεριφορές και αυξήστε στο μάξιμουμ τη διπλωματία και τους κανόνες ευγένειας.


Το απόφθεγμα της ημέρας: «Να προσέχεις περισσότερο το τι κάνει κάποιος παρά το τι λέει» Andrew Carnegie.


Το τραγούδι της ημέρας: Βασίλης Παπακωνσταντίνου – Εν δυο κάτω.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved