Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 14/7 έως 16/7

Σελήνη στο Ζυγό – Βάλε μου δύσκολα και μη με βοηθάς

Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 14/7 έως 16/7

Κι ενώ όλα μοιάζουν γύρω σαν δροσερή θάλασσα που την απολαμβάνουμε παρόλο το σταδιακό κυματάκι που δημιουργεί, με το πέρασμα της Σελήνης στο Ζυγό σήμερα 14/7 στις 10.41 το πρωί θα δυσκολευτούμε, λόγω της θαλασσοταραχής που δημιουργείται, έστω και πρόσκαιρης.

Στις 11.41 το πρωί η δυσαρμονική όψη με τον Άρη δημιουργεί αρκετό εκνευρισμό και απρόοπτα. Καθυστερήσεις, αναβολές και ανακοπή της δράσης μας, μας οδηγούν ως το απόγευμα σε μια έκρυθμη κατάσταση.

Στις 6.33 το απόγευμα η κορύφωση της δυσαρμονικής όψης με το Δία κλείνει το βράδυ μας με υπερβολικές αντιδράσεις, διόγκωση των γεγονότων και πολλές απαιτήσεις που δεν εκπληρώνονται.
Την ημέρα αυτή κάθε απόπειρα που έχει σχέση με αισθητικές επεμβάσεις ή μια απλή περιποίηση καθώς και ξεκαθάρισμα λογαριασμών ή ζήτηση εξηγήσεων από συντρόφους και συνεργάτες, καλό θα ήταν να αποφευχθεί.


Στις 15/7 το κλίμα δεν είναι καλύτερο, αντίθετα η μέρα αυτή μας δείχνει το άγριο πρόσωπό της, αρχής γενομένης στις 5.11 το πρωί με τη δυσαρμονική όψη με τον Πλούτωνα και λίγο αργότερα στις 9.55 με την αντίθεση με τον Ουρανό.

Το αποκορύφωμα έρχεται στις 1.37 το μεσημέρι με τη δυσαρμονική όψη με τον ανάδρομο Ερμή, συνθέτοντας ως το απόγευμα ένα ανατρεπτικό σκηνικό που τα φώτα του κρατάνε ως το βράδυ.
Τα αντιφατικά μηνύματα που δεχόμαστε εσωτερικά και εξωτερικά λόγω και των υπόλοιπων πλανητικών όψεων που δρουν και αυτές με τον τρόπο τους, μας αποδιοργανώνουν και μας ταράζουν. Από τη μία θυμώνουμε πολύ με την έκβαση των γεγονότων και από την άλλη καλούμαστε να δώσουμε ένα τέλος. Η ασυνεννοησία, οι παρεξηγήσεις, οι παρερμηνεύσεις, η δυσκολία επικοινωνίας και διαλλακτικότητας, είναι τα κύρια προβλήματα που δεν αφήνουν την καλή πρόθεση να ξεδιπλωθεί. Ας προσέξουμε κάθε συναλλαγή, ραντεβού, συζήτηση και γεγονός, που μπορεί να έχουμε αυτή την ημέρα.


Στις 16/7 στις 3.24 το πρωί η αρμονική όψη με την Αφροδίτη, δεν μπορεί να αλλάξει πολλά, παρά μόνο ίσως να φέρει μια ερωτική εκτόνωση από τα μεσάνυχτα και μετά.

Στις 6.19 το πρωί η δυσαρμονική όψη με τον Ήλιο ανοίγει την ημέρα με κατσουφιασμένη διάθεση, κάπως μαγκωμένες συμπεριφορές και μια επιφυλακτική στάση λες και διαισθανόμαστε τη διέξοδο που έρχεται.

Στις 5.25 το απόγευμα η Σελήνη περνάει στον Σκορπιό, για ένα μαγικό, μαγευτικό και σαγηνευτικό διήμερο, που πρέπει όλοι να εκμεταλλευτούμε με οποιονδήποτε τρόπο.


Ζυγοί, Κριοί, Αιγόκεροι και Καρκίνοι πληρώνουν ακριβά τις επιθυμίες, τις ενέργειες, τις προθέσεις και τις πρωτοβουλίες τους. Είναι πολύ σημαντικό να διατηρήσετε την υπομονή σας και να χαλιναγωγήσετε τα νεύρα σας.

Ιχθύες, Παρθένοι, Ταύροι και Σκορπιοί είναι οι πιο συνετοί αυτού του διημέρου, νιώθοντας καλύτερα από όλους αυτό που έρχεται για να καθησυχάσει και να απαλύνει την ένταση.

Λέοντες, Υδροχόοι, Δίδυμοι και Τοξότες προσπαθούν να ελιχθούν με έξυπνους τρόπους και αρκετή διπλωματία και τα καταφέρνουν θαυμάσια.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved