Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 14/7

Τι πρέπει να προσέξουμε και τι να εκμεταλλευτούμε σήμερα;

Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 14/7

Καλημέρα και καλή Κυριακή! Με το βλέμμα προσηλωμένο σε αυτά που έρχονται είμαστε έτοιμοι για την αστρολογική επισκόπησης της εβδομάδας. Μια εβδομάδα κατά τα διάρκεια της οποίας ο Ουρανός γυρνά ανάδρομος ενώ ο Ερμής θα ξαναβρεθεί σε ορθή τροχιά. Και τα δύο είναι πολύ σημαντικά αστρολογικά γεγονότα, υπάρχει όμως ένα ακόμα που θα δεσπόζει στο αστρολογικό σκηνικό και δεν είναι άλλο από το μεγάλο υδάτινο τρίγωνο Δία – Ποσειδώνα - Κρόνου, που από την επόμενη Κυριακή με τη συμμετοχή του Άρη θα μετατραπεί σε ένα διπλό μεγάλο υδάτινο τρίγωνο.

Η Δευτέρα είναι μια μέρα με αρκετές ανατροπές, ενώ η Σελήνη στο Ζυγό δείχνει ότι οι κυβερνώντες ίσως κάπου ζοριστούν. Ο Άρης είναι στον Καρκίνο στον 12ο οίκο της Ελλάδας σε Άρεια μοίρα και είναι πιθανόν τα «παιδιά» του Δένδια να πετύχουν διάνα, αλλά λόγω του τρόπου δράσης τους να σχολιαστούν ποικιλοτρόπως.

Η Τρίτη είναι η μέρα που όσον αφορά επικοινωνιακά λάθη μπορεί να αποδειχτεί μοιραία. Η Αφροδίτη στην 22η μοίρα του Λέοντα θα δώσει την ευκαιρία στην αντιπολίτευση να «γαζώσει» τους κυβερνώντες με πυρ ομαδόν.

Η Τετάρτη, με τη Σελήνη στον Σκορπιό, τον Ήλιο σε αρχηγική μοίρα και τον Άρη στη μοίρα της υπέρτατης ισχύος, είναι πιθανόν οι κυβερνώντες να κάνουν αρχηγική εμφάνιση στέλνοντας μηνύματα προς πάσα κατεύθυνση σε μια προσπάθεια να πείσουν πως μετά από αυτούς το χάος.

Την Πέμπτη, με τον Ουρανό πλέον ανάδρομο, πολλά θα παιχτούν στη δρομολόγηση σύλληψης τρομοκρατών και ληστών και πολύ πιθανόν να υπάρξουν εξελίξεις στην υπόθεση Snowden.

Η Παρασκευή με τη θερμή Σελήνη στον Τοξότη ίσως βγάλει στην επιφάνεια μυστικά λόγια και συνεννοήσεις που θα προκαλέσουν σάλο.


Η εξίσωση της ημέρας και η ερμηνεία της

Αφροδίτη=Βουλκάνους=Άδης/ΚρόνοςΥποθετικός=Άρης/Πλούτωνας=Απόλλων/Βουλκάνους=Ποσειδώνας/Κιούπιντο

Μεγάλες αγάπες. Ευχάριστες αλλαγές. Μεγάλη χαρά. Δημιουργία ή ανάπτυξη ενός δεσμού. Υποστήριξη ή υπεράσπιση της εναντίωσης σε κακά πράγματα. Αθέτηση υπόσχεσης μέσα σε μια σχέση ή για έναν γάμο.


Συμβουλή

Κυριακή και ξυπνητήρι δεν πάνε μαζί, όμως με τη Σελήνη στον Παρθένο ίσως να ακούσετε το «ντριν-ντριν» μια συγκεκριμένη πρωινή ώρα, προκειμένου να ετοιμαστείτε για κάπου ή για να φτιάξετε κάτι πριν κάνετε κάτι άλλο. Από αργά το πρωί ωστόσο, που η Σελήνη περνά στο Ζυγό, υπάρχει η τάση για πάσης φύσεως κοινωνικές επαφές, με τους γάμους και τα αισθηματικά ραντεβού να έχουν τον πρώτο λόγο.

Αποφύγετε: Να βαφτείτε υπερβολικά, να φάτε πολύ, να κοιτάτε δυο ώρες ποιο ρούχο να φορέσετε και να πάτε κάπου μόνοι.

Ευνοείται: Να βγείτε να πάρετε τον αέρα σας, να φορέσετε ένα όμορφο άρωμα, να είστε αγκαζέ με κάποιον, να επισκεφτείτε ζαχαροπλαστεία και να κάνετε κάποιο προξενιό ή αλλιώς «κονέ».


Το απόφθεγμα της ημέρας: Δεν είναι η αγάπη που κάνει τον κόσμο να γυρνά, είναι όμως αυτή που κάνει το ταξίδι να έχει αξία. Franklin P. Jones


Η σωστή απάντηση στο χθεσινό κουίζ είναι η: Γ


Το τραγούδι της ημέρας: Μπανάκι – Μανάκι

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved