Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 13/7

Τι πρέπει να προσέξουμε και τι να εκμεταλλευτούμε σήμερα;

Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 13/7


Σχολιάζοντας την επικαιρότητα

Καλημέρα σε όλους τους astro – φίλους!
Σάββατο και η ζέστη χτυπά κόκκινο! Τσουρουφλιζόμαστε εμείς, τσιτσιρίζονται όμως και οι πολιτικοί που έχουν καταντήσει να κοιτούν τις δημοσκοπήσεις όπως οι υπερτασικοί την πίεση τους. Φως θέλουμε αλλά φως δεν βλέπουμε και προς το παρόν η μόνη φωτεινή ηλιαχτίδα είναι η γνώση, την οποία ως γνωστόν όταν την εφαρμόζεις γίνεται δύναμη.

Για να δούμε όμως το σημερινό κουίζ, ακονίζοντας τις αστρολογικές μας γνώσεις. Ο Τάκης είναι ένα άτομο εξαιρετικά καταπιεσμένο, έχει αίσθηση του καθήκοντος ενώ όσον αφορά στη δράση του έχει αναστολές. Αμφιβάλλει για το τι και πώς πρέπει να κάνει ενώ συνεχώς νιώθει πως η ζωή του είναι μια αέναη δοκιμασία.

Ποιός πλανήτης αντιπροσωπεύει τη ζωή του και γιατί;
Α) Ο Άρης γιατί είναι υπεύθυνος για την αναστολή και το καθήκον
Β) Ο Ουρανός που βγάζει τις δοκιμασίες και την αδράνεια
Γ) Ο Κρόνος που εκπροσωπεί την καταπίεση, τις δυσκολίες και τις αναστολές.

Η εξίσωση της ημέρας και η ερμηνεία της

Ήλιος=Ζευς/Βουλκάνους=Άδης/Ποσάιντον=Ζευς/Απόλλων=Κρόνος/ΚρόνοςΥποθετικός=Ερμής/Βουλκάνους

Εν κινήσει. Στο τρέξιμο. Χρήση ηλεκτρικών συσκευών και μηχανημάτων. Συντηρητική σκέψη. Ανάπαυση από την εργασία. Παραδοσιακές πρακτικές και δραστηριότητες. Επαφές με άτομα μεγάλης ηλικίας ή πολλές εμπειρίες ζωής.

Συμβουλή

Σάββατο και με τη Σελήνη στην Παρθένο θα δοθεί προτεραιότητα στις δουλειές που έχουν μείνει πίσω ή που πρέπει να γίνουν για να πιο εύκολη η εβδομάδα που έρχεται. Τι πρέπει να αποφύγετε; Να ταξιδέψετε ή να κάνετε διακοπές μόνο με άτομα που «είναι χύμα στο κύμα» γιατί θα σας πιάσουν τα νεύρα σας. Να φωνάζετε στους άλλους γιατί δεν τακτοποιούν και μετά να τα μαζεύετε εσείς (στείλτε επιτέλους την υπηρέτρια διακοπές). Να ψειρίζετε τα πάντα κουράζοντας και εσάς και τους άλλους. Τι ευνοείται; Να απολυμάνετε το μυαλό από μαύρες σκέψεις, να ψωνίσετε σε τιμές ευκαιρίας και να αναλάβετε χρέη γιατρού ή θεραπευτή στο χώρο της παρέας. Τέλος, να φλερτάρετε με όπλο το μυαλό σας.

Το απόφθεγμα της ημέρας: «Το να ξέρεις ποιό είναι το σωστό δεν σημαίνει πολλά, εκτός και αν πράξεις αυτό που είναι σωστό.» Theodore Roosevelt

Το τραγούδι της ημέρας: Πωλίνα – Το ροζ μπικίνι

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved