Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 12/7 έως 14/7

Σελήνη στην Παρθένο – Έχω τον έλεγχο των πιο κρυφών κυττάρων μου

Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 12/7 έως 14/7


Η ευχάριστη διάθεση συνεχίζεται σαν να κρατάμε μια παγωμένη γρανίτα στα χέρια που ανανεώνεται διαρκώς λίγο πριν τελειώσει, καθώς η Σελήνη περνάει στην Παρθένο σήμερα 12/7, στις 1:13 μετά τα μεσάνυχτα.

Στις 8.20 το πρωί η αρμονική όψη με το Δία και λίγο αργότερα στις 10.35 η αρμονική όψη με τον Κρόνο ανοίγουν την ημέρα με πολλές και διάφορες διαθέσεις, που σκοπό έχουν να ξεδιπλωθούν μεθοδικά και με ιδιαίτερη προσήλωση.
Θέματα όπως υγιεινή διατροφή, καθαριότητα, τακτοποίηση, ιεράρχηση εκκρεμοτήτων, σχολαστική παρατήρηση και ασχολία με οτιδήποτε, κυριαρχούν ως το απόγευμα.
Η καλή μας κρίση και διάκριση μπορεί να μας καθοδηγήσουν σε σωστές επιλογές που αφορούν την υγεία μας, ή τη σωματική μας περιποίηση, όπως κλείσιμο ραντεβού για εξετάσεις, επιλογή κατάλληλης κρέμας, συμπληρωμάτων διατροφής και όλα τα σχετικά.
Πέρα από την καθημερινότητα, οι όψεις αυτές μας εστιάζουν σε ένα σκοπό και εξουδετερώνουν κάθε αρνητική σκέψη που τυχόν υπάρχει.
Στις 11.02 το πρωί η αντίθεση με τον Ποσειδώνα παρεμβάλλεται για να τονίσει την έμπνευση, τη δημιουργικότητα και την υπομονή απέναντι σε όλα όσα μας πλήττουν.
Στις 8.40 το βράδυ η αρμονική όψη με τον Πλούτωνα που επηρεάζει από το απόγευμα και μετά κλείνει την ημέρα με πνευματικές ενασχολήσεις, ψυχαναλυτικές επιδιώξεις και βαθιά συγκέντρωση στα όσα μας απασχολούν.

Στις 13/7 στις 7.30 το πρωί η αρμονική όψη με τον Ερμή ανοίγει το Σαββατιάτικο πρωινό μας με την αίσθηση πως θέλουμε να βάλουμε σε τάξη όλη την ημέρα, προγραμματίζοντας και σχεδιάζοντας λεπτομερώς τις κινήσεις μας. Η σκέψη μας είναι ιδιαίτερα οργανωτική, φτιάχνουμε λίστες των αναγκών μας, γεμίζουμε το ψυγείο μας με δροσιστικά και υγιεινά εφόδια, ενώ ως το απόγευμα διεκπεραιώνουμε πολλές εκκρεμότητες. Οι συζητήσεις και οι ανταλλαγές απόψεων δίνουν και παίρνουν, καταγράφοντας τα όσα ακούμε και μοιραζόμαστε.
Στις 6.25 το απόγευμα η αρμονική όψη με τον Ήλιο κλείνει το βράδυ μας με πολλές διαγνώσεις, ευσυνείδητες επιλογές, αρκετή ενέργεια και ζωτικότητα και πολλές συναισθηματικές απαιτήσεις.

Στις 14/7 στις 10.41 το πρωί η Σελήνη περνάει στο Ζυγό αναταράσσοντας την ψυχολογική μας ευημερία, λόγω των πολλών απαιτήσεων ενός πολύ έντονου διήμερου.

Παρθένοι, Ταύροι, Αιγόκεροι, Καρκίνοι, Ιχθύες και Σκορπιοί ας ασχοληθούν με οποιαδήποτε εκκρεμότητα έχουν, είτε είναι επιθυμία, είτε διευθέτηση, είτε χειρωνακτική εργασία, είτε απόφαση για μια αλλαγή στον τρόπο διαβίωσης.

Δίδυμοι και Τοξότες θα πρέπει να αποφύγουν να γίνουν υποχόνδριοι και ακόμα περισσότερο γκρινιάρηδες και απαιτητικοί και να συμβιβαστούν με ένα πρόγραμμα που αν ακολουθήσουν με σύνεση, θα ανταμειφθούν οπωσδήποτε.

Λέοντες, Υδροχόοι, Ζυγοί και Κριοί θα προτιμήσουν να μη μπουν σε καλούπια, αφήνοντας τα πράγματα να τους πάνε αυτά και όχι να τα πάνε κάπου εκείνοι.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved