Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 12/7

Τι πρέπει να προσέξουμε και τι να εκμεταλλευτούμε σήμερα;

Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 12/7


Σχολιάζοντας την επικαιρότητα

Έχετε προσέξει ότι ο Αλέξης Τσίπρας μιλά όπως ο Ανδρέας Παπανδρέου; Ιδιαίτερα στις καταλήξεις των λέξεων η χροιά γίνεται σχεδόν ίδια. Πρέπει να έχει κάνει ατέλειωτες ώρες ορθοφωνίας και να έχει ακούσει και να δει τους λόγους και τα video του ιδρυτή του ΠΑΚ και αργότερα του ΠΑΣΟΚ αμέτρητες φορές. Τώρα στο ερώτημα που κάποιος ίσως θέσει «ηγέτης γίνεται ή γεννιέται κανείς;» η απάντηση τουλάχιστον όσον αφορά στον Αλέξη Τσίπρα είναι πως σύμφωνα με τον αστρολογικό του χάρτη έχει στόφα αρχηγού. Το ξέρω ότι αυτό που γράφω δεν αρέσει σε κάποιους όμως θυμηθείτε ότι μιλάμε με βάση τις αστρολογικές ενδείξεις και καθόλου με πολιτικές πεποιθήσεις. Ο Α. Τσίπρας αν και στην αριστερά έχει ίνδαλμα τον Ανδρέα Παπανδρέου. Θα καταφέρει ο πιο επικίνδυνος πολιτικός όπως τον έχουν χαρακτηρίσει να ανέβει στην εξουσία; Με τρεις πλανήτες στον Καρκίνο και μια Σελήνη στον Σκορπιό ξέρει να κολυμπάει και ας μην του φαίνεται. Και όπως λέει και μια παροιμία «τα σιγανά ποταμάκια να φοβάστε».

Η εξίσωση της ημέρας και η ερμηνεία της

Ήλιος=Ουρανός/Βουλκάνους=Ποσειδώνας=Πλούτωνας/Ωροσκόπος=Ουρανός/Απόλλων=Άδμητος/Βουλκάνους=Απόλλων/Άδμητος

Σοβαροί κίνδυνοι και μεγάλες απειλές. Βίαιες πράξεις. Τάση για μολύνσεις. Απώλεια της αίσθησης του χρόνου. Αλλαγές στα περίχωρα που επηρεάζουν. Αλλαγές μεταξύ συνεταίρων. Ανάγκη για επίδειξη σταθερότητας χαρακτήρα. Νοητικά ακλόνητος. Έλξη από άτομα που σε κάνουν να νιώθεις καλά.

Συμβουλή

«Δεν ξέρω που πατάω και που βρίσκομαι»! Με ζαλάδα, αδιαθεσία, σύγχυση και μια λίστα από δουλειές ξεκινάει η σημερινή μέρα που σας βρίσκει να αναρωτιέστε τι να κάνετε. Απαγορεύεται: 1. Να αγχωθείτε. 2. Να τα βάλετε με τους συναδέλφους σας. 3. Να εγκαταλείψετε τις δουλειές που έχετε στη μοίρα τους. Επιτρέπεται: 1. Να ακούσετε το καμπανάκι που χτυπά και λέει «τι θα γίνει; θα χαλαρώσεις; ή πρέπει να αρρωστήσεις για να το καταλάβεις;». 2. Να φάτε υγιεινά. 3. Να κάνετε sex therapy και το βράδυ να βγείτε (μην ανησυχείτε με Σελήνη στην Παρθένο δεν θα σας κοστίσει ο κούκος – αηδόνι). Καλό και όμορφο Σαββατοκύριακο!

Το απόφθεγμα της ημέρας: «Αυτός που χάνει χρήματα, χάνει πολλά. Αυτός που χάνει ένα φίλο, χάνει ακόμα περισσότερα. Αυτός που χάνει την πίστη, τα χάνει όλα.» Eleanor Roosevelt

Το τραγούδι της ημέρας: Ελένη Φουρέιρα – Ραντεβού στην παραλία

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved