Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 9/7

Τι πρέπει να προσέξουμε και τι να εκμεταλλευτούμε σήμερα;

Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 9/7

Σχολιάζοντας την επικαιρότητα

Οι τελευταίες δημοσκοπήσεις δείχνουν τον ΣΥΡΙΖΑ μπροστά με βραχεία κεφαλή και γι' αυτό -αν και επί καιρώ είναι ένα παγιωμένο γεγονός- έρχεται και ο Σόιμπλε στην Αθήνα. Λίγο ο Ερμής ανάδρομος που ευνοεί επανεκτιμήσεις προβλημάτων, λίγο η συνοχή της κυβέρνησης που βαράει συνεχή καμπανάκια, ο Σόιμπλε θα ξαναπεί το μάθημα νεράκι, δηλαδή «Όλα καλά!». Από την άλλη, ούτε σε προεκλογική περίοδο να ήμασταν (ή μήπως είμαστε;) και κάποιοι, εκτοξεύοντας σκάνδαλα, προσπαθούν να βγάλουν από το προσκήνιο αντιπάλους, τσιμπώντας τα ποσοστά τους βεβαίως, βεβαίως. Επιπλέον, οι δύο γεωτρήσεις στον Πατραϊκό κόλπο και την περιοχή των Ιωαννίνων εκτιμάται ότι μπορούν να φέρουν κρατικά έσοδα μόνο 11 δις ευρώ και μάλιστα σε βάθος 25ετίας. Με τη χτεσινή Νέα Σελήνη να «χτυπά» τον προοδευμένο Ποσειδώνα στον 7ο οίκο, αν και θα επιθυμούσαμε κάτι καλύτερο, τζίφος! Στις μεγάλες προσδοκίες μείναμε. Με αυτά και με αυτά δεν απομένει άλλη λύση στο πολιτικό σκηνικό από ένα γερό format.

Η εξίσωση της ημέρας και η ερμηνεία της

Ήλιος=Ποσειδώνας/Άδμητος=Κρόνος/ΜηδενικήΚριού=ΚρόνοςΥποθετικός/Βουλκάνους=Σελήνη/ΚρόνοςΥποθετικός=Σελήνη/Ερμής=Αφροδίτη/Καιούπιντο=Ερμής

Διαφορετικές συνθήκες διαβίωσης. Ο καιρός αλλάζει. Μεγάλα γεγονότα. Ζητήματα με πολιτικούς και άτομα που εμφανίζονται ως αντιπρόσωποι μιας δύναμης. Διαβουλεύσεις. Νεύρα. Συνεργασίες και ευτυχείς σχέσεις. Το κύκνειο άσμα. Ένας βιολογικός ή συναισθηματικός θάνατος.

Συμβουλή

Θέλω τη μαμά μου! Όχι δα, θα σκεφτείτε πολλοί γιατί πιστεύετε ότι αφού μεγαλώσατε και είστε δυνατοί και ικανοί έχετε καταφέρει να φύγετε από τη φούστα της και την ανάγκη της φροντίδας της. Έλα όμως που όσο και αν πατάτε στα πόδια σας, κάπου μέσα σας φωλιάζει η ανασφάλεια και σήμερα που από το μεσημέρι η Σελήνη θα είναι στο Λέοντα με τον κυβερνήτη του όμως, τον Ήλιο, στον Καρκίνο βρίσκει γόνιμο έδαφος για να εκδηλωθεί και να νιώσετε αβέβαιοι για το ποιοί είστε και ποιοί έχετε καταφέρει να γίνετε. Μην πανικοβάλλεστε και μην το κάνετε θέμα. Οι δυσκολίες «καίνε» σαν τον Ήλιο όταν βαράει 40άρι και λίγα χάδια με καλές στρώσεις «ωωω, το καλό μου το μωρό» μπορούν να αποδειχθούν το καλύτερο αντηλιακό με τον πιο υψηλό δείκτη προστασίας. Στοργή και αγάπη και η αυτοπεποίθησή σας θα σκαρφαλώσει στα ύψη.

Το απόφθεγμα της ημέρας: «Δεν είναι το ποιός είσαι που σε κρατά πίσω. Είναι το ποιός νομίζεις ότι δεν είσαι.» Denis Waitley

Το τραγούδι της ημέρας: Stan – Καλοκαιρινή δροσιά

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved