Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 8/7

Τι πρέπει να προσέξουμε και τι να εκμεταλλευτούμε σήμερα;

Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 8/7

Καλημέρα και καλή εβδομάδα!
Η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο στην 16η μοίρα, πολύ κοντά στον ωροσκόπο της Ελλάδας, δείχνει ότι χώρα θα σειστεί από νέα γεγονότα.
Ο Άδωνις Γεωργιάδης είπε πως θα δεν θα πρέπει οι ιδιωτικές κλινικές να αυξήσουν τα νοσήλια και παράλληλα ότι το κράτος ότι δεν πρέπει να μειώσει τις παροχές για την υγεία. Βρε υπουργέ υγείας, για ποιες παροχές μιλάς; Αν ω μη γένοιτο πάθει κανείς κάτι και πάει στο νοσοκομείο η αδερφή, προϊσταμένη ή μη, λέει «φέρτε και οξυζενέ και τσιρότα γιατί διαφορετικά φλερτάρει με τον Άγιο Πέτρο». Από την άλλη, η κατάρα που λέγανε παλιά «να τα φας σε φάρμακα» φαντάζει ευχή και μάλιστα «προχώ» διότι που να βρεις τα φάρμακα για να τα φας; Τέλος, ο ΕΟΠΠΥ μου δίδαξε πως παίρνω ό, τι αξίζω, τον Άδωνι έκαναν υπουργό. Τυχαίο; δεν νομίζω!

Η εξίσωση της ημέρας και η ερμηνεία της

Άρης=Δίας/Κρόνος=Αφροδίτη/Ποσάιντον=Πλούτωνας/Απόλλων=Ερμής/Ποσειδώνας

Δραστηριότητες σύντομης διάρκειας. Σχέση ή κατάσταση που ξεκινά δοκιμαστικά και ακολουθείται από διάλυση. Ενεργώντας με βάση τις πεποιθήσεις ή την πίστη. Εκτεταμένες αλλαγές. Πατέντες και πρωτοποριακές ιδέες.

Συμβουλή

Πάρτε κόσμε! Και τι δεν φιλοξενεί η σημερινή ήμερα. Νέα Σελήνη στον Καρκίνο, ορθοδρόμηση Κρόνου και τρίγωνο Αφροδίτης – Ουρανού. Τι δεν κάνετε σήμερα: Αποφεύγετε συγγενείς που σας χαλάνε και πράγματα που είναι αιτία για να γκρινιάζετε. Επιπλέον μη στοιβάζετε πολλά ρούχα για σίδερο, γιατί είναι σαν τα απωθημένα, αν μαζευτούν πολλά, δεν ξέρεις από πού να ξεκινήσεις.
Τι να κάνετε:
Ψάξτε για καινούργιο πιο οικονομικό σπίτι, βάλτε του τέντες, αλλάξτε του κουρτίνες και γενικά κάτι νέο μέσα στο χώρο. Δείξτε σχολαστικότητα σε θέματα που σχετίζονται με χρήματα από άλλους (συντάξεις, επιδόματα, δανεικά) και φορολογικά ζητήματα. Τέλος, αν ο έρωτας χτυπήσει, ανοίξτε του και ξαφνιάστε τον.

Το απόφθεγμα της ημέρας: «Ο ανόητος ούτε συγχωρεί ούτε ξεχνά, ο αφελής συγχωρεί και ξεχνά, ο σοφός συγχωρεί μα δεν ξεχνά» Thomas Szasz

Το τραγούδι της ημέρας: Η αγάπη δυναμώνει – Μιχάλης Χατζηγιάννης

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved