Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 7/7

Τι πρέπει να προσέξουμε και τι να εκμεταλλευτούμε σήμερα;

Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 7/7

Καλημέρα και καλή εβδομάδα στους φίλους μου!
Η Τρόικα ζητά μνημόνιο και αποδείξεις και ονόματα, όπως έλεγε και ο Χρήστος Δάντης τη δεκαετία του '90 αλλά εμείς θα δούμε τα αστρολογικά αποτυπώματα μέρα- μέρα για την εβδομάδα που έρχεται.

Η Δευτέρα έχει Νέα Σελήνη και Ερμή στον Καρκίνο στη μοίρα των επίβουλων πράξεων. Παράλληλα, ο Δίας βρίσκεται στη μοίρα της υπέρτατης ισχύος, πράγμα που σημαίνει πως θα έρθουν στην επιφάνεια οικονομικά ζητήματα που ίσως συνοδεύονται με αποτρόπαιες πράξεις απέναντι στην ανθρώπινη φύση.

Την Τρίτη η Σελήνη περνά στο Λιοντάρι και κάνει τετράγωνο με τον ορθόδρομο Κρόνο. Μην ξεγελιέστε με το τρίγωνο Δία – Κρόνο που αν το αναγάγουμε σε άξονα, δείχνει προσπάθειες, χωρίς ίχνος επιτυχίας. Η κυβέρνηση μάλλον θα εκτεθεί για πρόσφατες αποφάσεις, δεσμεύσεις ή πορίσματα.

Η Τετάρτη είναι μια μέρα κομμένη και ραμμένη στα μέτρα αυτών που θέλουν να τα πουν και αυτών που θέλουν να τα «χώσουν». Ο Δίας στην 3η μοίρα, που είναι σε αδυναμία αφού σχετίζεται με τους Διδύμους, θα βγάλει υποσχέσεις και αντικυβερνητικές αντεγκλήσεις. Το θέμα είναι πως και οι δυο θα σφάλλουν.

Την Πέμπτη χρειάζεται προσοχή, αφού ο σχηματισμός του υδάτινου τριγώνου ίσως βγάλει λανθασμένες εκτιμήσεις.

Τέλος, την Παρασκευή, η Σελήνη δημιουργεί ένα σχηματισμό χαρταετού και αυτό θα συντελέσει στο να δοθεί ένα τέλος ή θα σηματοδοτήσει την αρχή ενός τέλους μέσα από αποκαλύψεις. Τα ψέματα για κάποιους θα τελειώσουν εδώ.

Η εξίσωση της ημέρας και η ερμηνεία της

Ήλιος=Άρης/Κρόνος=Άδης/Απόλλων= Άδης/Βουλκάνους=Δίας/Βουλκάνους=Σελήνη/Βουλκάνους

Προσωπικές δυσκολίες. Ασθένεια. Τέλος μιας κατάστασης ή θάνατος. Άτομο που προκαλεί το δημόσιο ενδιαφέρον. Ζητήματα που σχετίζονται με απορρίμματα ή πρόσωπα εξαρτημένα ή μολυσμένα. Θέματα που σχετίζονται με την ιστορία. Μια μέρα για να χαρεί κανείς.

Συμβουλή

Κυριακή! Τι σχέδια έχετε για σήμερα; Το «ό, τι κάτσει» μέχρι το μεσημέρι που είναι η Σελήνη στους Διδύμους είναι μια χαρά. Μέτα; Λοιπόν να σας δώσω μερικές ιδέες με βάση τη Σελήνη που θα είναι στον Καρκίνο. Ναι, εκεί είναι και ο Ήλιος, Ερμής και Δίας. Τρείς πλανήτες λοιπόν και μια η Σελήνη τέσσερα τα ουράνια σώματα στο ζώδιο της οικογένειας και του σπιτιού. Μήπως καταλαβαίνετε που το πηγαίνω; Ακριβώς, «στο σπίτι σου κάτσε και ξεκουράσου». Εντάξει υπάρχουν και άλλες επιλογές με τόσους πλανήτες στον Καρκίνο. Για να δούμε, μαγείρεμα και συγκεκριμένα να φτιάξετε κανένα γλυκό του κουταλιού ή καμιά βυσσινάδα (μμμ, μου τρέχουν τα σάλια). Ναι, έχετε δίκαιο! πάλι μέσα; Για έξω τότε, μπορείτε να πάτε για φαγητό (πεινάει ο αστρολόγος μου φαίνεται), σε πάρτι για παιδιά ή σε reunion με άτομα από παλιά. Και αφήνω για το τέλος ρομαντζάδα δίπλα στο κύμα. Θάλασσα, ιώδιο, αλμύρα και ψαράκι (;), όχι, όχι. Να πούμε μπανάκι; Ναι, Ναι! Να έχετε μια όμορφη Κυριακή!

Η σωστή απάντηση στο χθεσινό κουίζ είναι: η Β

Το απόφθεγμα της ημέρας: «Η καλή ζωή είναι αυτή που κάνεις εμπνέεται από την αγάπη και οδηγείται από τη γνώση.» Bertrand Russell

Το τραγούδι της ημέρας: Το καλοκαιράκι – Φατμέ

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved