Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 5/7

Τι πρέπει να προσέξουμε και τι να εκμεταλλευτούμε σήμερα;

Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 5/7

Σχολιάζοντας την επικαιρότητα

Η Μεσόγειος φλέγεται! Η πτώση του ισλαμιστή πρόεδρου Μοχάμεντ Μόρσι στην Αίγυπτο είναι τόσο στο πνεύμα του τετραγώνου Ουρανού- Πλούτωνα όσο και του τριγώνου Ποσειδώνα – Κρόνου που σηματοδοτούν αλλαγές των γεωπολιτικών συσχετισμών και την πιθανότητα ενός ντόμινο εξεγέρσεων. Όσον αφορά τώρα στην κυβέρνηση και τη συνοχή της φαίνεται πως το νέο κρούσμα Βορίδη στην Πάτρα που κατηγορεί την κυβέρνηση Ανδρέα Παπανδρέου για την καταστροφική πορεία της χώρας δείχνει καθαρά πως οι σχέσεις των δύο κομμάτων βρίσκονται σε τεντωμένο σχοινί και το εξ ανάγκης συνοικέσιο είναι φτερό στον άνεμο.

Η εξίσωση της ημέρας και η ερμηνεία της

Ερμής=Αφροδίτη/Δίας=Ήλιος/Βουλκάνους=Ουρανός/Απόλλων=Ποσάιντον/ΜηδενικήΚριού

Ευτυχία χάρη στην εμπιστοσύνη σε φίλους. Ταχεία δράση και ορμή. Συνεχώς σε κίνηση. Ενδιαφέρουσες σκέψεις. Αστρολογικές συζητήσεις. Ξαφνικές ειδήσεις. Νοητικές εκλάμψεις.

Συμβουλή

Ύστερα από τα χθεσινά και τα προχθεσινά του τετραγώνου Ήλιου – Ουρανού μήπως σήμερα είστε κάπως «αλλού για αλλού»; Μήπως σκέφτεστε με όλα αυτά που συμβαίνουν γύρω σας αν αξίζει να περνάτε καλά και σκέψεις, διλήμματα, ερωτήματα πάνε έρχονται και άκρη δεν βγάζετε; Σελήνη στους Διδύμους, σήμερα. Πρώτον, ανοίγετε το κινητό, είναι που είναι ο Ερμής ανάδρομος, μην βάζετε και εσείς τα χεράκια σας και χάνετε επανασυνδέσεις και επιστροφές. Δεύτερον, παίρνετε φίλους και γνωστούς και κανονίζετε που θα πάτε, αν δεν σας προλάβουν αυτοί. Και τέλος, μπορεί αυτή η σκέψη του να υπήρχε ένα κουμπί που θα το πατούσατε και θα φεύγατε από όλα αυτά να μην είναι ρεαλιστική όμως είναι χαλαρωτική. Κρατήστε τη! Και μπορεί μετά από χρόνια να μιλάτε για τη δύναμη της σκέψης στη ζωή σας. Καλό Σαββατοκύριακο!

Το απόφθεγμα της ημέρας: «Τι είναι η ζωή, χωρίς να θέλεις την αγάπη; Νύχτα χωρίς πρωινό, γιατί η αγάπη είναι ο καλοκαιρινός Ήλιος που τροφοδοτεί τη ζωή». Robert Burton

Το τραγούδι της ημέρας: REC ft Elsa – Φύγαμε

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved